U hebt niets te verbergen? Gelukkig maar. Want naast dat de Nederlandse roverheid wereldkampioen “telefoon-tappen” is (20.000 keer per jaar), heeft landverrader Ivo Opstelten nu het idee geopperd om de roverheid in te laten breken in computers van verdachten van cyber-criminaliteit. Het toverwoord schijnt nu “kinderporno opsporen” te zijn.

Ten eerste heeft de combinatie “roverheid & informatica” in het jonge verleden al niet de beste reputatie: laptops met gevoelige informatie die “kwijt raken”, medische databanken die niet werken, USB-stickjes die verloren worden, databanken met al uw gegevens die zeker niet goed genoeg beschermd zijn, enz.

Ten tweede, wie wordt straks als cyber-crimineel gezien? U, omdat u ooit eens een bestandje heeft gedownload? Of omdat u (al dan niet per ongeluk) op “terrorisme” heeft gegoogled en op schimmige websites terecht kwam? Of omdat u hier, op een anti-roverheids blog leest en/of reageert?

Ten derde: waar stopt de natte droom van totale controle op en over burgers? Hoe vrij bent u nog?

 

U kunt een medestander van landverrader Opstelten beluisteren op de website van de NOS:

http://nos.nl/audio/429801-opstelten-hacken-moet-kunnen-voor-politie-en-justitie.html

 

24 REACTIES

 1. Zijn kameraad in het kwaad, Schippers, schippert ook met de privacy: haar voorstel om alle DNA(gegevens) die medici in onderzoeken verwerven, ook ter beschikking te stellen aan de politie.
  Of is dat een bezuinigingsmaatregel: zodat steeds meer mensen zich in het buitenland laten behandelen? Nee sorry dat werkt ook niet want daar komt natuurlijk een Europese Autoriteit voor.

 2. En niet te vergeten dat de Amerikanen zonder problemen en met medewerking onze bankrekeningen mogen controleren. Amerika controleer en overheerst alles!

  BRUSSEL – De Europese Commissie heeft een akkoord bereikt met de Amerikaanse regering over de inzage in bankgegevens van Europese burgers door de Amerikaanse autoriteiten.

  Dan krijg ik toch sterk de indruk dat de cabal Amerikanen een heel groot controlerend net over de EU/wereld leggen. Is het de mensen nog niet duidelijk dat we gedicteerd, geregeerd en de EU geregisseerd wordt vanuit de VS??

  Met de komst van een Amerikaanse supercomputer zou men eventueel OOK alle banken in de EU plat kunnen leggen of zelfs rekeningen kunnen plunderen zonder dat daar ook maar een mens wat aan kan veranderen. Wij zijn slaven van Washington/FED cs. Who else??

  Dus, niet klagen maar dragen, zo is de wereld, zo is de VS, zo is de onderdaan EU. en zo zijn de gezellige WIJ die graag naar de VS reizen. We zouden natuurlijk de VS kunnen mijden en boycotten, maar dat zou hetzelfde zijn als weigeren dat er een Drittes Reich komt.

  De NSA bouwt een groot datacenter dat alle elektronische communicatie moet monitoren en opslaan. Om te analyseren, eventueel na kraken van encryptie – indien niet nu mogelijk, dan later wel.

  De Amerikaanse geheime dienst legt dit grootste spionnencentrum ooit aan in de woestijn van Utah, net onder Salt Lake City. Een forse 2 miljard dollar wordt gespendeerd aan een gefortificeerd datacenter, net naast de militaire basis Camp Williams. De vier computerhallen van elk ruim 2,3 vierkante kilometer worden gevuld met opslagsystemen, servers en een paar honderd experts. Doel: het onderscheppen, decoderen, analyseren en opslaan van communicatie.

  Ik zeg; doel, het uitoefenen en hebben van macht over alle burgers, bankrekeningen waar dan ook maar te wereld. Het zal niet lang meer duren voor we gechipt worden, een uit de hand gelopen aanslag, cyberaanval, oorlog zou misschien de aanleiding kunnen zijn om ons te chippen. Heil US!!

 3. Mooi dat ze meekijken toch. Dan kunnen ze zien, dat ze in de gaten worden gehouden door de bevolking en dat we hun spelletjes doorhebben. Laat ze lekker meekijken. Wie luistert aan den wand, hoort nog altijd zijn eigen schand’.

  Crisis [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Vilseledd [3]:

  Ooit geloofde ik, nu denk ik het zeker te weten dat verzetten tegen het establishment totaal zinloos is geworden. Niemand neemt notie van de waarheid, en de waarheid is dat NL geen kloten meer heeft te vertellen en zijn inbreng alleen nog maar bestaat uit het afdragen van harde valuta aan Brussel/ESM. De rest wat NL moet doen en zijn is onderdanig en horig aan de macht in Brussel en Washington. Het hele Nieuwe Wereld Orde concept laat zich vanuit NL niet meer tegenhouden. Als verzetten geen zin meer heeft en de macht te groot, dan zal vroeg of laat degene winnen die dit hele spel heeft bedacht. WOII was niet te voorkomen en een WOIII met als voorloper totale controle zal ook niet kunnen worden voorkomen.

  Jan Snijder [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Jan Snijder [5]:

  Meneer Snijder, laat u niet bang maken.

  Moeten we vrezen dat we zonder reden ergens van worden beschuldigd? Mocht het zo ver komen, en uiteraard zal het ooit zover komen, dan sluiten ze ons maar op, dan martelen ze maar, dan pakken ze maar alles af wat men heeft te verliezen, verliezen doen we uiteindelijk toch.

  Willen zijn kind, mijn vrouw, mijn leven, de wereld decimeren en overheersen? Pak maar jongens, doe maar, dit leven is uiteindelijk toch maar een tijdelijk iets en de dag zal komen dat al de geesteszieke mensen die denken de wereld te moeten veroveren ook hun deel krijgen en door het afvoerputje gaan die el muerto heet. Het heeft mijn inziens geen zin meer om je nog te verzetten tegen de ziekte die machtsgeilheid heet. Als iemand, een ĂĽbermachtige, het in zijn hoofd heeft dan heeft hij het niet in zijn kont zitten en zal ten koste van alles en iedereen dat doordrammen wat hij wil.

 6. Het is bijna onmogelijk om te ontkennen dat de wereld die kant opgaat.
  Maar dat hoeft niet te betekenen dat we ons daar zonder meer bij moeten neerleggen.
  We hoeven er ons niet willoos bij neer te leggen en we kunnen nadenken hoe deze ontwikkeling te keren.
  Of minstens wegen zoeken om ons er aan te onttrekken.

  Crisis [19] reageerde op deze reactie.

 7. “maar dat hoeft niet te betekenen dat we ons daar zonder meer bij
  moeten neerleggen”.
  bekijk de uitslag van de afgelopen verkiezingen nog eens goed.
  en u denkt dat die ‘paar’ mensen hier en bijv. op herstel de republiek hier verandering in gaan brengen. ik mag het hopen, maar geloven doe ik het echt niet. nog een paar jaar en dan zullen wij hier vinden dat de horigen het vroeger onder hun heer beter hadden dan wij.

 8. @Naam * [11]:

  Tsja, we kennen joris demmink. Ook een pedo.
  Ook de moeite van het lezen waard:
  http://wikispooks.com/ISGP/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair.htm
  De beschuldigingen zijn niet van de lucht!
  Als je even het eerste deel leest, het is natuurlijk een schitterende taktiek. Mensen die schuldig zijn aan, en in veel meer mate die slachtoffer geworden zijn van kindermisbruik worden geestesziek verklaard. Dat de slachtoffers dat zijn is begrijpelijk, ze zijn getraumatiseerd. Maar daarmee gooit justitie hun verklaringen in de prullenbak. Hoe houdt het systeem zichzelf in stand? Zo dus.

 9. @Hub Jongen [9]:

  Verzetten is iets natuurlijks, een dier in het nauw of in de klauwen van een roofdier zal zich verzetten tot het eind met de kans dat het zich weet te ontworstelen aan zijn belager. Het zullen vaak zwakke of zieke dieren zijn die dat niet lukt en uiteindelijk toch het loodje leggen.

  In de grote en ‘geciviliseerde’ mensenwereld is het in grote lijnen misschien wel net zo. Alleen hebben wij met machten te maken die van alle kanten komen en is er een ongelijke strijd gaande. Het is niet Ă©Ă©n wolf of een roedel, maar een halve wereld vol roofdieren die ons het leven onmogelijk tracht te maken.

  En ik denkt in deze ongelijke strijd zijn we totaal kansloos, mits het overgrote deel van de wereldbevolking zich niet langer bang laat maken en al helemaal niet gelooft in de absurde ideeën van de idioten die zich het recht hebben toe-eigenend om van ons een onderdanige (tijdelijke!!) wereldbewoner.

  Als je de filosofie van Willem de Ridder mag geloven, en de man kan het in mijn ogen vaak kinderlijke eenvoudig vertellen, is alles wat je wilt bevechten gedoemd te mislukken en bewerkstellig je uiteindelijk het tegenovergestelde, en voed je zelfs te onderdrukken/opponent.

  Zodra we ons collectief (tijdelijk) zouden afwenden van deze maatschappij en ons niet langer zouden laten koeioneren en het meest sterke middel wat we hebben ter hand zouden nemen (nl. boycotten op alle fronten) dan zouden we de onderdrukkers een gigantische klap kunnen toebrengen en ze op een voor hun pijnlijke manier duidelijk kunnen maken dat men naar het volk heeft te luisteren en niet andersom, en duidelijk maken dat wij ons zeer zeker niet tot slaaf laten maken.

  Slaaf zijn, daar is het leven te kort en te kostbaar voor. Het leven zou heel mooi kunnen zijn en we zouden er met volle teugen van kunnen genieten als we ons niet langer zouden laten leegzuigen door de parasitaire kankergezwellen die zich elite/machthebbers/politici or whatsoever noemen.

 10. van de idioten die zich het recht hebben toe-eigenend om van ons een onderdanige (tijdelijke!!) wereldbewoner.

  van de idioten die zich het recht hebben toegeëigend om van ons een onderdanige (tijdelijke!!) wereldbewoner te maken.

 11. @CB Interactive [18]:
  Nee hoor valt best mee allemaal, veel mensen zijn helaas te bang voor het onbekende en de verantwoordelijkheid die komt kijken als je zelf “alles” moet regelen, mensen hier wellicht wat minder en daarom zijn er ook tal van mensen die al in het buitenland wonen en de vrijspreker bezoeken.

 12. @Leonardo Pisano [14]: Let op, de euro wordt bewust opgeblazen, Ă©n andere valuta, om dan met een allesomsluitende nieuwe valuta te komen, total control…….
  Contant geld zal dan ook in het museum terecht komen.

  Vrede,
  ZĂ©.

Comments are closed.