10 REACTIES

 1. @pcrs [2]:

  is een misleidende titel. Hij gaf alleen aan dat de materie die we kennen, cq de atomen om ons heen, die we kunnen zien, waaruit wij bestaan 4% zijn van het totaal, dwz + anti materie, dark matter, dark energy etc.

 2. interessant, maar heeft niet echt veel te maken met libertarisme.

  tenzij het gaat over de vraag waarom we gedwongen worden om mee te betalen aan die peperdure colliders.

  ik ben niet zo geinteresseerd in die materie zolang er mensen van de honger omkomen en/omdat op grote schaal het NAP wordt geschonden. Lijkt me een belangrijkere fundamentele wet om bloot te leggen:
  http://www.youtube.com/watch?v=sLCEXtpTNYU

 3. Ik vindt het juist wel fijn dat niet alles hier strikt libertarische is.

 4. Wetenschap, frisdrankschap, boodschap, Waterschap…. allemaal 1 pot nat. Wat valt er te weten?

 5. Als bekend zou zijn dat de wetenschap 4% in kaart heeft van alles wat bestaat, dan lijkt me dat een statement die van wetenschap zelf afkomstig is.

 6. Wat een lul zeg. Echt een pussy scientist. Durft geen enkele kritiek te hebben op religie. “..wetenschap heeft daar niets over te zeggen” Dit is gewoon BS (bad science 😉 ), wetenschap is een waarheidsvinding en heeft dus over alles wat te zeggen.

 7. Google, op Kennislink, dat laat je kennis maken met de wetenschap.

 8. Als je iets niet weet, vraag het dan gewoon hier want daar wordt je wijzer van. Ik weet alles maar zeg niets, dat zei Dhr Bleeker, dus daar heb je ook niets aan. Van vragen wordt je wijs ( dus niet altijd) God mag weten wie gelijk heeft!!

Comments are closed.