Volgens de overheid / DNB / wel. Maar als u vraagt laat me dat dan eens zien, of geef me een recent degelijk controle rapport van een onafhankelijke accountant, dan bestaat dat niet.

Hoe meer je er mee bezig bent, hoe minder je gaat geloven dat “ons goud” ook echt (nog) bestaat.

 

Vandaar dat de Vrijspreker een hele tijd geleden een petitie heeft gemaakt om dit uit te zoeken. U kunt daarbij nog steeds helpen. Reeds 1.441  personen gingen u al voor, en het zou nuttig zijn als dat aantal nog heel veel groter zou worden. Doe mee, het is in uw eigen belang

Tekenen kunt u op PETITIE ONS GOUD

In de groeiende economisch-financiële crisis is het belangrijk om zeker te weten of en hoeveel goud er is als straks de euro kapot gaat. En ook waar het is en of de kwaliteit goed is.

Niet alleen zijn er in Nederland mensen die deze zorgen hebben. Hetzelfde speelt in Amerika waar bvb Ron Paul al jaren probeert om een “audit” er door te drukken. Ook daar houdt de overheid dat tegen of vertraagt het proces.

Een beetje Nederlands goud ligt in de kluizen van DNB en dat wordt wel eens getoond aan bezoekers. Maar dat bewijst natuurlijk helemaal niets.

Verder is Nederlands goud opgeslagen in de kluizen van de Canadese centrale bank en de Engelse centrale bank.

Maar het meeste goud bevindt zich in de bunker van de FED op de granieten rotsen van Manhattan. De FED, voluit de Federal Reserve Bank, is de centrale bank van Amerika. Deze bank heeft ooit een superstevige bunker gebouwd op de granieten rotsen. De kluizen liggen diep, zo’n 25 meter onder de grond.

In deze kluizen hebben tientallen centrale banken van over de hele wereld hun goud opgeslagen.

Vandaag de dag is het waarschijnlijk de allergrootste goudopslagplaats ter wereld. Helemaal zeker is dat niet, want de Zwitserse banken zeggen niets over de hoeveelheid goud in hun kluizen.

Geplakt uit <http://www.jouwgeldvraag.nl/vragen/waar_ligt_het_goud>

In Duitsland is er nu veel meer groeiende belangstelling om te weten waar hun goud is en om de overheid het goud terug naar Duitsland te laten halen.

Een recent artikel daarover werd deze week gepubliceerd op Marketwatch: ”

“Why do the Germans want their gold back?”

Commentary: There’s something reassuring about physical money”

The German gold reserves are among the most significant in the world. The country controls 3,396 tons of the stuff. That is a lot less than the United States’ 8,133 tons, but then Germany is a smaller country, and it has never had the world’s reserve currency. It is a lot more than the 2,451 tons held by the Italians or the 2,435 tons held by the French… . . . .. . ”

Het Libertarisch Centrum /de Vrijspreker willen graag druk zetten om Nederlandse acties om ons goud terug te halen op gang te brengen.

Daarom vragen we u daarbij te helpen door de eenvoudige handeling de petitie te tekenen.
(Het mag natuurlijk  ook met een donatie !!)

Volgens de bekendmakingen van de World Gold Council zou Nederland (op de tiende plaats) 612.5 ton moeten bezitten, die dus wel en hele grote waarde vertegenwoordigt.
Met een actuele goudprijs van $1700, betekent dat een bedrag waarmee Nederland zowat alle bezuinigingen zou kunnen betalen en ook nog een stuk van de staatsschuld kan aflossen. (Misschien wil wel iemand eens een exacte berekening maken!!)

Begin oktober heeft het  ” German Court of Auditors” de Bundesbank verordonneerd om binnen 3 jaar 150 ton terug te halen naar Duitsland en degelijk te onderzoeken.
Van de uitvoering daarvan hebben we nog niets gemerkt.

Overigens is dit ook een actie die “Nederland” minimaal zou moeten navolgen.

 We zien dan ook:

1.Duitsers zijn op dit punt dus veel meer alert dan Nederlanders,

2.Het vertrouwen in overheid-financiële  instituten is aan het verdwijnen,

3.Het goud kan zeer waardevol zijn op het moment dat het echt nodig wordt om een nieuwe valuta te creëren gebaseerd op goud.

Het gevecht uit de gammele euro en terug naar op echte waarde gebaseerde valuta is pas net begonnen.

 Help om dit gevecht te winnen op zo kort mogelijke termijn. Begin met de petitie te tekenen.

.Goud blijkt geverfd piepschuim!

2 REACTIES

  1. Goud doet me niet zo veel, en ’t is ook niet te eten, ik zou liever een waarde hebben die gebaseerd is op het goudkleurige graan..

  2. niet alleen de goudprijs stijgt maar ook die van het gratis groeiende gouden graan, maar ook de aardappel prijs en nog vele andere prijzen blijven maar stijgen en zo onderhand wekelijks, en iedereen accepteerd het alsof je het meer gewoon moet accepteren, moet ik het dan maar accepteren, nou ik niet, schiet mij maar lek dan als je het niet kan hebben dat ik het niet accepteer. ik ben het steentje dat uit de illuminatie piramide is gestapt, jullie zitten er allemaal in zonder dat je het eigenlijk doorhebt, nu zal de piramide nog niet wankelen maar als meerdere steentjes verdwijnen stort de piramide uiteindelijk in elkaar, ik dacht dat piramidespellen verboden waren maar de gehele maatschappij is erop gebasseerd.

Comments are closed.