Ongeacht welk nieuwsmedium u de laatste 2 dagen heeft bekeken bent u vast wel de uitspraak van landverrader Marx Rutte tegengekomen, dat hij tegen verdere steun aan Griekenland is. Nu kennen we lachend kleutertje Marx de laatste tijd al niet echt als de beste onderhandelaar, dus “we” (= de Nederlandse belastingbetalers) zullen het geld binnenkort wel weer zien verdampen richting Griekenlandse banken.

Landverrader J.K. de Jager, voormalig minister van fraude-en-bedrog-van-Financiële-Zaken-met-ons-geld, had ons toch nog zo braaf beloofd, dat “wij” de centen die naar Griekenland  gingen terug zouden krijgen. Met rente! Yeah, right.

Het blije en dartelend lachende veulentje-in-de-wei Marx Rutte weet ons inmiddels te vertellen dat, hoewel de leningen aan Rusland en Argentinië destijds wel terugbetaald zijn, je natuurlijk nooit garaties kunt geven. Hmmmm, waar heb ik dat eerder gehoord: “Cijfers uit het verleden bieden geen garanties…”? Oooh ja, natuurlijk. Uit die reclamespotjes voor spaarbeleggingen en dergelijke. Dat was zo’n regeltje/wetje van onze “wijze leiders”, dat aan zulke reclame toegevoegd moest worden. Om ons, domme burgertjes, te beschermen tegen domme investeringen.

Dat de zichzelf benoemde elitaire landverraders in Den Haag met hun criminele bankenvriendjes, opper-criminele instelling DNB en nog wat Europees mafia-tuig het toekomstige nog te verdienen geld van belastinggedwongen burgers zitten te vergokken in knoflook-landen als Griekenland…, dáár zijn blijkbaar geen waarschuwende regeltjes voor opgesteld.

De werkende burger wordt onder curatele gesteld door een stel debielen in Den Haag en Brussel. Het lijkt wel de omgekeerde wereld. Wij, productieve burgers, zouden hen het mandaat nooit gegeven mogen hebben om zulke beslissingen te maken.

Wat is hier aan te doen op de lange termijn? Nooit meer stemmen met verkiezingen om te zorgen dat dit systeem geen geldigheid meer heeft.

Op de korte termijn? Tsja, die landverraders voor de rechter slepen? Voor een rechter die door diezelfde roverheids-kliek is aangesteld? Dat winnen we nooit.

Revolutie zonder geweld? Weigeren belasting te betalen (scheelt wel een hoop geld, kan ik u melden)? Hoe lang houd je dat vol, voordat de Gestapo bij u binnenvalt en uw bezittingen en vrijheid afneemt?

Revolutie mét geweld? Wij burgers zijn met meer, dan de ge-uniformeerde roverheidsvriendjes met hun wapens. Dus op aantallen winnen de burgers gemakkelijk van de gewapende roverheden. Bovendien hebben wij het moraal en het gelijk aan onze zijde en dat strijdt toch nét wat feller dan ingeslapen ambtenaren die uit hoofde van hun functie mensen moeten dwingen en belemmeren. En gewelddadige revoluties hebben in de geschiedenis al vaker tot positieve(re) resultaten geleid.

Maar ja, “cijfers uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst”.

13 REACTIES

 1. We hebben schijnbaar een nieuw kabinet. Helaas geen SOPN, geen Oldenkamp, maar gewoon weer dezelfde clowns als altijd. Bilderberg heeft het weer voor het zeggen, de PvdA en de VVD stippelen nu gezamenlijk uw ondergang uit. Niets nieuws aan de horizon, hetzelfde gehuichel in een nieuw jasje. Rutte lacht nog steeds de hele dag door. Ziet nu niemand dan dat de hele politiek een poppenkast is? Een toneelstuk Alles nemen ze ons af, we mogen niets meer als het zo door gaat, maar wij vinden het allemaal prima en helemaal fijn

  Peter [6] reageerde op deze reactie.

 2. @Daniel [1]: 🙂 Inderdaad glad ijs voor de NAP-libertariër. Daarom lees je hier ook zo vaak dat geweld richting overheden in principe een vorm van zelfverdediging is: bescherming van JOUW vrijheid en bezittingen.

  Maar zeker voor discussie vatbaar.

 3. @weevee [4]: Ja inderdaad: mafiavriendjes. Of hoe wil jij een georganiseerd stel mensen noemen die jou onder dwang geld afnemen met het argument “maar daarvoor beschermen we je en krijg je leuke dingen terug”, terwijl ze eigenlijk zeggen: “hier met dat geld, anders zul je eens wat meemaken”?
  Dat noem ik mafia, ja.

  Verder maakt ook geen enkel debat indruk op mij, heb ik geen enkele intentie of ambitie om daar gehoord te worden of indruk te maken en schrijf ik hier vanuit mijzelf een stukje over.

  Ten eerste omdat ik dat kan en mag, ten tweede om toch in ieder geval een discussiepunt als topicvulling te publiceren, want ondanks die mooie meningen hebben wij op de redactie nog maar bitter weinig ingezonden stukjes van jou mogen ontvangen. Dus in plaats van ad hominem kritiek te leveren op artikelen van anderen: lever zelf eens een leuk inhoudelijk stukje in. Bijvoorbeeld over een onderwerp als “Waarom politici en ambtenaren respect en beleefdheid verdienen”.

 4. Revolutie zonder geweld, maar wel goed voorbereid op escalatie naar een revolutie met geweld.

 5. enuh wat betreft de “goede” resultaten van revolutie met geweld, valt wel mee, gaat ook vaak vaak fout, en zelfs bij een “succesvolle” revolutie zijn er op termijn ernstige complicaties.

  Iedereen die een deelneemt aan een revolutie met geweld kan niet deelnemen aan wat daarna komt, symbolen voor rechtvaardigheid zijn een zwaard en een weegschaal, je bent ofwel het zwaard of de weegschaal of het wordt een corrupte bende en dan zijn we weer terug bij af.

 6. Revolutie met geweld is iets wat ik liever niet wil. Er zijn geen garanties dat wat na zo’n revolutie komt beter is dan wat we nu hebben.

  Ik zie liever een samenwerking van gelijkdenkenden om ergens anders een maatschappij te stichten en de overheden links te laten liggen.

  John [12] reageerde op deze reactie.

 7. Of gewoon de islamisering afwachten en dan je vrijheid proberen terug te krijgen, als we nog langer wachten en nieks doen dragen jullie vrouwen over nog geen 10 jaar ook een burka of worden doodgestenigt op het MARKplein..

 8. @John [12]: Op de maan? of Antartica? of een ander land met een groot gebied en een zwak overheid waarvan her mogelijk is een stuk grondgebied van te kopen? Ik weet zeker dat er zijn meerdere onder ons zijn met ideeën waar.

Comments are closed.