Ieder mens heeft recht om in vrijheid te leven en zijn eigen weg te bewandelen. In Nederland heeft de politiek daarom democratisch besloten een collectief stelsel in te voeren, waar iedereen onder dwang financieel aan moet bijdragen. 

 

De opzet was om een overheid in stand te kunnen houden en mensen die buiten de boot vielen, om welke redenen dan ook, te ondersteunen.

Er is geld beschikbaar gesteld voor ontwikkelingshulp, maar niet bedoeld voor mensen die in ons land komen om gelijk te gaan profiteren van het collectief ingebrachte geld.

Ook de goede voorzieningen na ontslag van ambtenaren, en de top salarissen en bonussen vallen daar niet onder; iedereen moet gelijk behandeld worden en redelijk betaald worden.

Banken of andere instellingen die er een rommeltje van maken behoren niet uit het collectieve geld van de inwoners betaald te worden.

Iedereen die ( verplicht) bijdraagt aan het collectief behoort gelijk behandeld te worden en heeft dezelfde rechten opgebouwd.

Ingezonden door Reiny

2 REACTIES

  1. Iedereen die ( verplicht) bijdraagt aan het collectief behoort gelijk behandeld te worden en heeft dezelfde rechten opgebouwd.

    Gelijke behandeling en dezelfde rechten is een voor iedere roverheid, wanneer dan ook, onmogelijke taak gebleken.

    De roverheid zou eigenlijk zus of zo moeten zijn is het in stand houden van de illusie dat je als burger op enig moment iets te vertellen zou hebben.

    Wake up 😉

Comments are closed.