Obama blijft als president nog vier jaar met zijn socialistisch beleid Amerika verder naar de afgrond leiden. De Bell zal nog verder barsten. 

 

Niet dat Romney een andere weg gekozen zou hebben. Hoogstens iets minder snel!

Zie ook : Wat maakt het uit wie er wint: Obama of Romney.

Commentaren stromen binnen. Waaronder bvb:

Dollar Falls as Obama Win Paves Way for Monetary Easing

EN
Obama victory means four more years with no hope of change

Waarin een aantal interessante punten over het verloop van de verkiezingen:

Wat betreft de serieuze behandeling van de echte problemen: “…………is not what decided this election. Politicians were too busy talking all about Big Bird, rape and dancing horses.  . . . .

This is the Achilles heel of a democracy. Politicians simply tax those who do not support them and give the money to those who do. Or give the money to those they would like to have support them. It is the end of the line. Game over. . . . . .

The only way this gridlock is finally broken is when politicians grow up and decide to put away Big Bird and dancing horses and seriously address like adults the $16 trillion in debts they have racked up on our credit card.

Er zal nog veel commentaar (en verwijten) geleverd worden de komende weken
Het is allemaal wel weer een waarschuwing dat je moet voorbereid zijn op een doorgaande neergang en zo bedenken hoe je daar op de beste manier doorheen komt en toch ook een persoonlijk gelukkig leven kunt leiden.

—————-

  1. WIKIPEDIA:  De Liberty Bell is een beroemde en historische klok in Philadelphia in de Verenigde Staten. De klok is een van de meest bekende symbolen van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en staat bekend als symbool voor de vrijheid in het algemeen. De Liberty Bell is gehuisvest in een paviljoen gelegen tegenover Independence Hall in Philadelphia.

Volgens de overlevering werd de klok op 8 juli 1776 geluid om de burgers van Philadelphia samen te roepen voor het voorlezen van de Declaration of Independence. Ook in 1774 had de klok geluid, toen om de opening van het First Continental Congress aan te kondigen. De klok zou ook geslagen hebben na de Battle of Lexington and Concord in 1775, iets wat historici vaak met een korrel zout nemen.

De Liberty Bell stond ook bekend als de “Independence Bell” of de “Old Yankee’s Bell”, tot de Amerikaanse abolitionistische beweging de klok als symbool overnam in 1837.