Binnenkort ook in Nederland ?

5 REACTIES

 1. DUUUUH!

  Gelukkig liegen onze westerse politici en media niet! Gelukkig is de CIA met haar cijfers uiterst betrouwbaar! Gelukkig houd de big pharma industrie het hele westen niet in een wurggreep met dit soort propaganda over alle landen die niet westers zijn!

  Feit blijft wel dat Cuba altijd voorop staat bij humanitaire rampen, het arme Cuba stuurt ALTIJD de meeste doctoren en verplegers naar rampgebieden. Chavez liet zich in Cuba behandelen en zoals Moore zegt reizen er duizenden Amerikanen naar Cuba af om zich te laten behandelen omdat de zorg uit het beschaafde westen gewoon onbetaalbaar is en alleen voor rijken is weggelegd(net als de belasting vrijstelling alleen voor rijken geld)

  De anti Cuba propaganda kan men tot in James Bond films terugvinden. Feit blijft ook dat de VS verantwoordelijk is voor de zware armoede in Cuba. Zij handhaaft al 30 jaar een embargo waar alle leden van de VN jaarlijks tegen stemmen.

  Wie is dus de dictator????

  Alex [2] reageerde op deze reactie.
  Richard [3] reageerde op deze reactie.

 2. @J.H [4]: Ook Amerika is ten prooi gevallen aan een big government met flink wat fascistische en socialistische trekken, waaronder een gereguleerde economie en tienduizenden wetten en regels die met name aan de onderkant van de samenleving voor armoede en ellende zorgen. Het resultaat is er dan ook naar. Vrijheid is ook in Amerika al zo’n 100 jaar verdwenen en daarmee dus ook The American Dream.

Comments are closed.