Als we nu iedereen arm maken, hoeven we ook niet meer te nivelleren. 

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

 1. Wel eens over nagedacht dat een te sterk Europa of een te sterk NL de concurrentie positie van andere naties kan schaden. En wel eens over nagedacht dat als wij totaal worden geript en uitgekleed en onze economie om zeep wordt geholpen andere economieën minder last hebben van hun concurrentie positie. Natuurlijk zullen andere economieën schade lijden van onze aanstaande en afgedwongen laagconjunctuur, maar het is kiezen of delen; of wordt je helemaal kapot geconcurreerd of je concurreert je concurrent indirect plat op de manier zoals dat nu gebeurt. Het is maar een these, maar volgens de logica gaan de huidige verhogingen het gezonde verstand te boven, dus moet er meer achter steken. Of is het zo dat ons afgeperst geld richting ESM fonds gaat en met dit fonds eventueel ook dergelijke ‘arme’ naties kunnen worden geholpen. Uiteindelijk pleiten ze er al voor dat ook landen buiten de EU geld mogen komen halen/lenen uit het ESM fonds. En met natie doel ik vooral op het oorlogszuchtige door zionisten gestuurd land; Amerika.

 2. alles draait om dat vervloekte geld
  volgens mij draaide de aarde al ik weet niet hoeveel miljoen
  jaren prima zijn rondjes door ons zonnestelsel zónder geld…..

 3. Als iedereen met een redelijk inkomen tevreden zou zijn waren er ook geen problemen.

 4. Iedereen arm? Maar uhm, wat verandert er dan in de huidige situatie?
  Onze geliefde Leiders zijn toch al druk bezig om iedereen arm te krijgen?

  USA got Obama, Steve Wonder, Bob Hope, Johnny Cash…. The Netherlands have Mark Rutte, no wonder, no hope, no cash

  Have a good weekend

 5. Thanks, I have just been searching for information approximately this subject for a while and yours is the best I have came upon so far. However, what in regards to the bottom line? Are you positive about the supply?

Comments are closed.