Vandaag en morgen mooie show in Brussel over belastinggeld dat in de EU pot gestort gaat worden.

De EU wil 1.100 miljard euro. Groot deel voor Franse boeren.

Marx Rutte wil daar 100 miljard minder van maken!!!!!

Cameron wil de hele verhoging niet.

Alle 27 “leiders” willen wat anders, maar allemaal willen ze na afloop thuis komen en hun kiezers vertellen hoe goed ze zijn en wat zij voor hun kiezers gewonnen hebben. Let op wat er echt gebeurt en wat show is!

5 REACTIES

 1. Over het algemeen kan is verschillende vormen van humor best waarderen maar van dit soort voorstellingen is de lol er wel een beetje vanaf.

 2. Het is en blijft een schande dat het belastinggeld zo over de balk gesmeten word met het ophangen van verhaaltjes en sprookjes om de burger maar koest te houden en te beroven van hun zuurverdiende geld .
  Tijdens de Nürnberg processen na de 2e wereldoorlog zijn er voor minder delicten elite opgehangen .

 3. De regering Rutte doet weer voorkomen alsof er geen cent extra naar de Grieken gaat, maar de gezaghebbende Financial Times concludeert dat de meest recente voorstellen om Griekenland alweer voor de 4e (!) keer te redden de Nederlandse, Duitse en Finse belastingbetalers opnieuw miljarden gaan kosten. Voor het geval u het vergeten was: nu weet u weer wat de échte reden is waarom er in ons land zo hard bezuinigd moet worden op ouderen, zieken, zwakken en de gewone hardwerkende burgers.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/11/Financial-Times-Nederland-opnieuw-miljarden-kwijt-aan-Grieken

 4. Ik werk 50 tot 60 uur per week, en ik hou geen cent over.
  Het gaat allemaal op aan de vaste lasten.
  Nu moet ik als mijn loon binnenkomt als bedenken wat ik zal gaan betalen en wat niet.
  Die ik niet betaal hebben gewoon pech, want het geld is er niet.

Comments are closed.