2 REACTIES

 1. Altijd blijven denken en observeren vanuit je eigen mening en blijf zoeken naar feiten en vooral blijf luisteren naar dat rare stemmetje in je in combinatie van het rationele verstand.

  Neem even Jesse Ventura als voorbeeld, de ‘gelovige’ zegt dit; http://www.youtube.com/watch?v=oxGLsJ2X2CM&feature=relmfu

  En Jesse zegt bijvoorbeeld weer dit; http://www.youtube.com/watch?v=2D1-jq7oQDA&feature=related

  En beiden klinken plausibel, maar plausibel is nog niet wat het werkelijk is.

  Willen de machtigen werkelijk uit chaos weer orde scheppen?

  Is het MO een potentieel oorlogsveld om een wereldoorlog te kunnen ontketenen en zo het failliet van landen te kunnen verklaren of te maskeren? Het MO vs Israël en de Arabische lente zijn het allemaal afleidingsmanoeuvre om een krankzinnig doel te kunnen bereiken of is het simpel het rauwe d’r op of d’r onder in een ’toevallig’ zoveelste conflict?

  RT, Russia Today komt bij mij over als één van de weinigen die een ander licht werpt op zaken, maar in hoeverre kunnen we wie en welke media nog vertrouwen??

  Ik blijf erbij; er zal zwaar geschut aan te pas moeten komen om de boel weer helder te krijgen. Worden we eerst slaaf na de WOIII, of zijn we reeds slaaf en denken we dat we vrij zijn omdat we helemaal niet (willen) weten wat vrijheid werkelijk is? En zal een alles vernietigende oorlog de overlevenden vrijheid brengen of juist niet?

 2. In het kader van oorlog en minarchisme is een andere kwestie: geheime diensten als de CIA en Mossad. Moeten die diensten in stand blijven zolang de staat voor veiligheid zorgt? En zo ja, welk takenpakket is dan geoorloofd voor dergelijke organisaties en welk takenpakket niet?

  Dit ook in het kader van Israel en het inwinnen van informatie over terroristen. Hoe kan Israel op een legitieme wijze informatie inwinnen over wie terroristen zij en waar ze zich bevinden?

Comments are closed.