Het kabinet breekt alle sociale zekerheden af, er wordt hierbij ook massaal verkiezingsbelofte gebroken door de VVD / PVV en het CDA. Wij hebben volgens het kabinet geen recht op referenda.

Hiermee is het tijd om als het volk van Nederland een motie van wantrouwen in te dienen tegen het kabinet :

 

PETITIE

Wij

Burgers van Nederland, constateren

Dat het huidige kabinet niet handelt in het belang van de Nederlandse burger, en veelvoudig verkiezingsbelofte heeft gebroken ten koste van de Nederlandse burger.

Wij de Nederlandse burger hebben daarbij ook geconstateerd dat er nieuwe wetten en verdragen zonder enige referenda worden gesloten.

Om deze reden dienen wij, de Nederlandse burger een motie van wantrouwen in tegen het huidige kabinet Rutte.

en verzoeken

De Nederlandse burger eist het aftreden van kabinet Rutte en het aantreden van een kabinet die handelt in de belangen van de Nederlandse burger en niet in het belang van banken, verzekeraars.

TEKEN:
http://petities.nl/petitie/motie-van-wantrouwen

—————————–
Ik kwam, nav artikelen Telegraaf.nl en de woedende reacties erop (43miljard en 1 miljard Griekenland), deze petitie tegen.
Met name omdat ik vond dat het wel aardig juist geschreven was: “in het belang van de burgers”.

Nu ben ik niet naïef en begrijp dat dat waarschijnlijk nog even een utopie zal zijn, maar we kunnen die hufters in Den Haag natuurlijk wel het vuur na aan de schenen leggen, toch??

Groetjes,
Melchisedech

14 REACTIES

 1. Een Petitie heeft veel dezelfde nadelen als democratische verkiezingen. Maar omdat het een duidelijke keuze ja-nee is, kun je er vaak aan mee doen zonder in strijd te komen met het NAP principe.

  Vandaar dat ik ook mijn stem bijvoegde bij de 11.346 voorgangers. U ook?

 2. het is niet meer te stoppen als niet iedereen onmiddelijk het systeem onderuithaalt. de piramide van de illuminatie heeft gewerkt en er staat ons nog veel te wachten, geloof mij dat wij nog veel vrijheid gaan kwijtraken, en dat er nog meer angst gecreeerd gaat worden. we zijn de onderste steen in de piramide en als je uit de piramide stapt dan word deze wankel, en als nog meer steentje eruit stappen dan stort deze new world order( 1 wereldleider) in elkaar, maar zolang wij dit alles om je heen toelaat en dan doel ik vooral op alle miljarden geldstromen, maar door laten gaan dan is de chaos zometeen niet meer te overzien, geld en materialisme moeten verbannen worden en een eerlijke gerechtvaardigde maatschappij moet zich ontwikkelen, maar we zijn zo afhankelijk gemaakt van geld dat dit dus bijna onmogelijk is,maar als genoeg mensen er genoeg van hebben zal dat vanzelf wel loslopen. de onderste steen draagt de zwaarste last, zo wil de nwo het, maar stel dat ze ons niet meer nodig hebben, ik hou mijn hart vast met wat ze dan gaan doen, vast iets nuclears, die tekens zie ik terug net als de tekens van elf september, ach we zullen wel zien toch, vooral er niet mee zitten en gewoon blijven werken want uiteidelijk werk je er zelf aan mee, niemand in deze wereld ontkomt aan de illuminatie en de nwo. spijtig dat onze eigen koninging er aan meewerkt. maar dit is mijn mening na veel uitpluizen op internet en ik ben er van overtuigd dat dit geen illusie is. er is genoeg voedsel op deze wereld en toch is er hongersnood, er is voldoende techniek om het millieu te ontzien, maar toch vergassen we onszelf elke dag maar weer. er is genoeg geld in deze wereld om iedereen rijkdom te laten kennen, maar toch is het niet eerlijk verdeeld. ik heb geen startkapitaal gekregen bij mijn geboorte en heb nooit iets ondertekent dat ik geld en of regering erken. ik ben er systematisch via mijn ouders erdoor verplicht om er aan mee te doen, en zij weer door hun ouders maar uiteindelijk is het de overheid die al deze soms erg idiote regels en wetten oplegd. wees onderdanig aan wie?? n w o

  jw [3] reageerde op deze reactie.

 3. @adje [2]: passend en vooral typerend. Ben ook na een lange puzzeltocht buiten msm tot een verlijkbare conclusie gekomen. Eigenlijk liever niet, maar in dit geval te hopen dat Bea, Alex en consorten in nl blijven. Bilderberg schild.

  Banken
  Hebben maar een doel. Geld geld en nog meergeld
  Geef rockeffellers de macht om geld te maken, yep. Gek heh dat we allemaal een lening hebben, zelfs studenten zijn strakjes d klos.

  ROverheid
  Bea wil meer en meer en nog veel meer. Eussr en vervolgens een grote wereld power.
  Belasting over belasting en accijns en daarover belasting en vervolgens bezuiningsbelasting.
  Geen hond die het snapt, dus fiscalist adviseur accountant en nog meer graaiers.
  Bea graait minimaal 70% van jou mijn ons zuur verdiende inkomen. Ps ook nog eens grootaandeelhouder van shell.
  Modaal 30.000 netto nog geen 8000 echt te besteden. na aftrek van belasting, accjn, belasting over accijn, accijns over belasting, gemeentelijk belasting, btw, boetes voor 2km te hard rijden, etc etc

  Europa
  1 machtig en grote wereld orde. Slaven voor de happy few.
  Bea is echt niet van plan in te leveren en alex gaat strakjes gewoon door.
  Cool hoor zo’n monarchie.

 4. @jw [4]:
  DNA maakt niet uit, al stamt mevrouw Amsberg rechtsreeks af van Tante Toos uit het woonwagenkamp in Waalre. De monarch is gewoon degene die op het moment op de troon zit en algemeen wordt erkend in die positie wordt erkend door de 1e ring van machtige aanhangers. Wat het plebs er van vindt, dat is bijzaak.

  Wat de petitie betreft: deze teken ik niet, net als alle andere petities die ik niet teken. Als je verandering wilt, moet je de straat op gaan of emigreren. Op je luie reet achter de PC petities tekenen in hoop op een betere wereld, is jezelf in de maling nemen. Is misschien spijtig, maar de machthebbers zijn er echt niet van onder de indruk. Als dat wel het geval was, dan hadden al die online petities intussen een revolutie ontketend.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Naam * [5]:

  “. . . . . Als dat wel het geval was, dan hadden al die online petities intussen een revolutie ontketend. . . . . . . . .”

  Onjuiste conclusie. Dat er (nog) geen revolutie (geweldloze) is, kan ook vele andere oorzaken hebben: Bvb:
  -te weinig deelnemers
  -te veel angst
  -te slecht voorbereid
  -niet geregeld hoe je zelf beschermd wordt
  -alternatief niet duidelijk
  -enz.

  Maar, tekenaars proberen tenminste te laten zien dat er meer mensen zo denken, dat jij niet de enige bent.
  En wat dat weer kan opleveren, kun je niet voorspellen.
  Dat kan groot worden als de olievlek zich blijft uitbreiden.

 6. Beetje vreemde petitie eh.. gaat over een regering van CDA/VDD/PVV.

  lijkt mij de vorige regering eh.. slimpies!

 7. Je kan wel door blijven gaan op deze manier en protesteren maar ik denk niet dat het iets oplevert. Het maakt ook niet uit wie er op de troon zit, afschaffen dat hele inteelt zooitje. Er wordt iets over het hoofd gezien en dat is dat Bea onze onschendbare eigenaresse is. Dat gebeurt al bij de aangifte van de geboorte. In feite zijn wij niet vrij maar eigendom van de staat. Zo worden wij ook behandeld. Beginnen met je naam te claimen en soeverein te worden, helpt beter dan protesten lijkt mij zo. En emigreren, ach bijna overal is het zelfde.

 8. @mallepietje [9]: Dat kan dus niet, dat is bij de wet strafbaar. Aangezien jij eigendom bent van de staat. Zelfs als je zou stoppen met de door de regering verplichte ziekenkostpremie, dan kunnen ze beslagleggen op je loon.

 9. Deze petitie is sterk verouderd (indienen 3 maart 2012 ?)

  In plaats daarvan heb ik zelf nu een andere petitie aangemaakt met een uitgebreidere strekking, ik hoop dat u zodra deze wordt vrijgegeven voor ondertekening allemaal gaat mee tekenen en mij helpt om te trachten dit en alle volgende kabinetten omver te werpen en de macht daar te leggen waar ze hoort, bij de burger.

 10. Greetings from California! I’m bored to death at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!

Comments are closed.