Of is duidelijker: Glorie vd EU is Ondergang van Europa.??

De EUSSR-Titanic loopt nu op de ijsberg.

 

José Manuel Barroso, de niet gekozen voorzitter-Commissaris van de EU-Commissie komt nu officieel met concrete voorstellen om NU

–de  economische en monetaire unie in te voeren, waardoor de nationale budgetten worden beheerst en omgevormd tot een EU-budget dat zelfstandig kan regelen of geld van het ene land naar het andere gaat.
Dat gedoe dat nationale parlementen nu nog hebben, is dan ook over. Die “hoeven” dan niets meer goed of af te keuren!!

–Uiteraard komt dan ook de BankenUnie die alle banken bestuurt en controleert, net zoals dat het noodzakelijk is om dan het arbeidsvoorwaarden beleid vanuit Brussel te regelen.

–En u begrijpt natuurlijk dat daar discipline (controle) en solidariteit (gehoorzaamheid)  voor noodzakelijk zijn. Rechtstreekse belastingen naar de EU zullen dat alles vergemakkelijken.

–Jammer dat er een (vertragende) noodzaak is voor een verdragsverandering om de diverse staatsschulden in een pool te stoppen, daarvoor een beheersfonds te benoemen en om “eurobonds” uit te geven om geld te scheppen.

–Dit alles moet dan leiden tot een politieke Unie waardoor bevelen aan de deelnemende staten kunnen worden opgelegd en afgedwongen. (Eventueel met behulp van het EU-leger ??)

Uiteraard moet dit alles een “democratisch” tintje hebben en moet het Europese Parlement ( met mensen als Guy Verhofstadt en Martin Schultz ) daarin hevig betrokken worden.
Dat zal weinig problemen geven want de top-politici weten heel goed hoe die te bespelen zijn.

Het is de bedoeling van Barroso dat deze voorstellen vandaag in Brussel op tafel komen en dat er in december op  bij de volgende EU-opperhoofden bijeenkomst al definitieve besluiten komen.
———————-

Uitgerbreider in:

<http://euobserver.com/institutional/116605>

<http://euobserver.com/economic/118358>

18 REACTIES

 1. Kunnen er dan ook een extra ”EU-belastingen” worden geheven?

  Ik hoop dat de mensen eindelijk gaan inzien wat deze altruïstische samenleving doet.
  Hoog tijd dat Nederland, en hopelijk ook de rest van de wereld, eens een wake-up call krijgt..

 2. Met de komst van de euro waarbij alles 2 keer zo duur werd voelde ik het al aankomen; dit gaat niet goed komen. Ik had me toen nog niet verdiept in de elite etc. Maar het gevoel wat erg overheerste toen was; als je als gewone burger het met de gang van zaken niet eens bent is er niets wat je er tegenin kan brengen want de EU bepaalt. Jaren later blijkt het gevoel juist te zijn geweest. Democratie is gewoon schijn.

 3. @Hub Jongen [4]:

  @Hub,

  Ik heb vandaag de stoute schoenen aangetrokken en een petitie aangemaakt die oproept tot het aftreden van het kabinet Rutte II, tevens enkele andere belangrijke punten aangehaald.

  Ik hoop dat zodra de petitie opengaat iedereen gaat mede ondertekenen.

  Als je me PM-ed kan je me misschien helpen met een petitie omtrent onze deelname in Brussel, we moeten deze idioten stoppen zsm.

 4. Ja. Laten we de florijn weer invoeren en schapen gaan fokken. Laten we Flevoland ontpolderen, terug naar de Zuiderzee! Urk weer een echt eiland, verdomme! Venlo de nieuwe hoofdstad. Alles verder afschaffen. Alles! Uitkeringen, zorg, gesneden brood, alles weg. Dat zal ze een lesje leren.

  Zo, nog een biertje jongens?

  debo [11] reageerde op deze reactie.

 5. Oh wacht, er is iemand verongelijkt. Wat hier beweerd wordt is complete stierenpoep.

 6. Het grootste gebouw in Brussel in de buurt van de wetstraat, is het gebouw met boven de deur en op de buitengevel het opschrift: Monetaire Unie
  Het gebouw is er al, nu nog de regeringsleider= Raad van Europa opdracht geven tot…
  Dag

 7. Het gaat maar om 1 ding eigenlijk om 2 dingen. En dat zijn twee illegale praktijken.

  Belasting heffing onder het mom van het algemeen belang.
  Geld creatie uit lucht door private banken of regeringen en daar rente over heffen.

  Alle oorlogen in het verleden gingen om deze zaken.

  Het tot slaaf maken van de mens.

  De oplossing is:

  We kunnen direct allemaal stoppen met het betalen van belastingen.

  Een systeem waar de burgers zelf renteloos geld creeeren uit arbeid. De burger is n.l. door zijn arbeid de enige die waarde creeert.

  Ga met deze zaken aan de slag.

  We kunnen op deze manier een paradijs op aarde creeeren zolang we het algemeen belang maar dienen.

 8. @Hub Jongen [4]:

  Hub,

  Dat van die Spanjaard tot Griekse stagair was een beetje synisch bedoeld,maar het zou zo maar kunnen natuurlijk.

  Verder heb ik alleen het bericht voorbij horen komen dat ze Nederland gaan controleren omdat het in bepaalde sectoren zo slecht gaat en hoe dat komt.
  Zal me niks verbazen dat za straks “advies” gaan geven voor maatregelen die geen politieke partij durft te nemen anders staat het land op z,n kop.

 9. Claim je naam via http://www.ikclaimmijnnaam.nl, koppel daarmee de Mens van Vlees en Bloed los van de Natuurlijke (rechts)Persoon die de overheid van je gemaakt heeft bij je geboorte en je bent klaar met belasting betalen. Dat is voor rechtspersonen, niet voor MENSEN. Vervolgens beroep je je op artikel 6 van de UVRM en je weet hoe de overheid terug in hun hok kunt schoppen. De overheid heeft geen zeggenschap over jou alleen als jij je identificeert met jou Natuurlijke Persoon (die je als Mens NIET bent). Art 6 zegt dat ieder mens het recht heeft om als persoon erkent te worden. Wordt je aangehouden of komt de belasting aan de deur, dan zie je af van dat recht en ben je mens. Klaar is Kees…

  • @Geert is great [17]: Hierna geen aandacht meer voor jou, kleuter. Je voldoet 100 % aan het beeld van de linkse wegkijker en bezit de arrogantie van het superieure politiek correcte denken. Juist door lui zoals jij wordt Nederland steeds minder leefbaar.

Comments are closed.