De VVD-leden vierden op hun recent VVD-congress in Den Bosch dat ze nu eindelijk hun ware gezicht durfden te laten zien!.

 

Uit verslag Jeroen Langlaar in Elsevier:

-VVD-leider Mark Rutte vindt de afspraken in het Regeerakkoord die inkomensverschillen verkleinen ‘verdedigbaar’.

-Rutte vindt dat er best wat genivelleerd mag worden.

“-De inkomensverschillen worden nu verkleind via de belastingen.

En Marx Rutte kreeg een staande ovatie!  EINDELIJK DE WARE AARD.

————————————
(P.S. : Ovatie: Een zeer groot applaus op het einde van de voorstelling van een zeer tevreden publiek.
Geplakt uit <http://www.encyclo.nl/begrip/ovatie>

3 REACTIES

 1. Dan maken zij in elk geval het “Volkspartij” deel in VVD weer waar. Jammer voor hen dat het volk meestal wat anders wil dan ‘verheven’ te worden door dit soort apparatsjiks. Nu Marrekie nog uit de kast, dan weten wij dat ook weer.

  Maar terug naar Rutte vindt dat er best wat genivelleerd mag worden. Dan stel ik voor dat alles VVD leden in kamer en regering het deel van hun salaris, dat boven modaal is, weggeeft aan de voedselbank. Zoals bij de SP maar dan geen geld naar de dikke kameraden op het partijkantoor.

  Over dikke kameraden gesproken: ondanks de praatjes van Spekman zit het hoofdkantoor van de PVDA nog steeds aan de Herengracht. Ik kom er regelmatig langs en zie er nog steeds van die shabby types voor de deur staan roken daar. Hoewel er genoeg kantoren leeg staan in 020-West buiten de A10.

 2. Vroegah … was Mark de linkertak van de vvd en Rita de rechtertak.

  1 tak is er weggehaald (ondanks een groter aantal voorkeurstemmen), dus blijft de andere tak over.

 3. Neem me niet kwalijk maar als hier wordt beweert dat Rutte de linkerkant van de VVD vertegenwoordigt heeft u echt geen verstand van politiek.

  Rutte is nog rechtser dan de paus, hij verpakt het alleen erg slim en laat iedereen denken dat hij wel een beetje over heeft voor het volk, helaas laat de waarheid nog op zich wachten maar let deze week en de komende maar op wat er gaat gebeuren, Rutte gaat ons nu volledig verkopen aan de vraatzucht van Brussel immers daar zitten zijn vrienden, de machthebbers van Europa en daar wil hij zich maar al te graag inlikken.

  Rutte is niets meer dan een vuile rechtse hoer, hij laat zich misbruiken en verkrachten door zijn EU vriendjes en hoereert én pásse nog even ons dierbare Vaderland.

  Het wordt tijd dat Willem Alexander de cepter overneemt van Bea en schoon schip maakt, de politici de hals afsnijd en ons land bevrijdt van de vraatzucht van al die die nooit genoeg kunnen krijgen en zich volstoppen tot hun hals en het land en volk bestelen van het laatste beetje dat ze heeft.

  Ook de PvdA gaat niet vrij-uit helaas heeft die zich laten bedonderen door die rechtsen, al na één dag van steigeren moest de PvdA toegeven aan de grillen van de VVD en het lijkt er op dat dit nog niet voorbij is en het regeer akkoord nog meerdere malen zal moeten worden opengebroken om de VVD zijn zin te geven.

  Jammer dat die “Liberalen” uit de VVD kringen het voor alle anderen in ons land overduidelijk maken dat “Liberaal” niets meer is dan de Robin Hood voor de RIJKEN.

Comments are closed.