Ik las een interessant artikel van Brandon Smith die duidelijk aantoont dat het geen fluit uitmaakt. De “winnaar” wordt in ieder geval de president die Amerika naar de fillisteinen helpt.

Waarbij de kiezers de dupe zullen zijn. Het maakt net zo weinig uit als in Nederland Marx Rutte of Diederik Samsom aan het roer staat.

In zijn artikel : How The Winner Will Destroy America” toont Smith aan dat dit geen loze kreet is, maar noemt hij een aantal feiten die ook veel lezers van de Vrijspreker hun mening zal bevestigen/versterken.

Hij is verbaasd dat er steeds meer mensen teleurgesteld zijn in het systeem van verkiezingen, in feite een beginnend inzicht dat er iets fout is met de democratie. Een overtuiging die op de Vrijspreker al heel lang wordt uitgelegd. (1)

Voor de verkiezingen beloven ze allemaal leuke dingen voor zoveel mogelijk kiezers om toch maar op hen te stemmen. Daarmee wordt ook gesuggereerd dat de kiezer iets kan bepalen! Als ze echter eenmaal gekozen zijn, blijkt het tegendeel te worden uitgevoerd. Dit moet iedereen die serieus in de geschiedenis duikt, kunnen constateren. Maar toch blijven mensen op hun politici stemmen en daarbij  de macht geven om over hen te beschikken als hun slaven.

Obama of Romney, zij zullen beide delfde fouten maken en catastrofen veroorzaken.

Zo zullen ze beide doorgaan met de waarde van de dollar te devalueren.

Allebei prijzen ze Ben Bernanke en d FED met haar Keyniaanse filosofie.

De dollar zal in waarde zakken, prijzen enorm stijgen

Schulden en staatsschuld zullen enorm stijgen want beiden denken dat daarin de oplossing voor de crisis ligt.

De werkloosheid zal stijgen.

Beiden zullen meer oorlogen of uitbreiding van oorlogen laten doorgaan. Kijk maar eens hoe ze allebei praten over de oorlogen in het Midden Oosten.  De macht van de president is door Obama formeel al zover dat hij: “Amerikaanse burgers kan laten vermoorden zonder proces, en niet alleen kunnen maar hij heeft het gedaan ook!”

En belangrijke andere punten zijn :
Hij zal de controle op het internet verveelvoudigen.

Hij zal Amerikaanse burgerlijke vrijheden verder beperken.
Hij zal de Amerikaanse soevereiniteit verder verkwanselen

 Dit proces zal pas ophouden als meer mensen gaan begrijpen wat er aan de hand is en stoppen met het systeem, en zeggen “Genoeg is genoeg!!

En Smith eindigt net:

If anything is to truly change, it will be because we, as Americans, finally walk away from the game, enacting our own solutions and our own opposition instead of handing over our power every four years to sniveling errand boys wrapped in flags, expensive suits and self-righteousness. This election will mark the beginning of upheaval and r——–enewal for better or for worse. It is certain that the next guy in the White House, Republican or Democrat, is going to be a part of the problem — nothing more.

Dat betekent voor Nederlanders ook precies hetzelfde!
———————————————————————————————-

(1)    Zie ook boek van Karsten en Beckman: “De democratie voorbij”.

5 REACTIES

  1. Het is zo simpel uit te leggen, idealisten, activisten, gelovigen, dictators, bestuurders, politici, enz. ze willen allemaal macht en anderen onderdrukken en uitbuiten, daar gaan ze voor.

  2. Met een terugkeer van eerlijk geld is de macht van de collectivisten, statisten, banken en corporates voorbij.

    Terugkeer naar echt geld is de crux..

  3. Ik kritiek wordt gegeven op Obama, dan hoor je Obama-fans heel vaak zeggen dat hij op zich wel wil, maar dat hij in de senaat wordt tegenwerkt door de republiekeinse meerderheid. In hoeverre klopt dit? Kan iemand daar iets over zeggen?

  4. En de grote fout is dat meerderheid kiezers het zelf zo willen. Tegenstemmer en zei die niet gestemd hebben tellen even niet meer mee. Het maakt niet uit wie er wint, de inwoners ( stemgerechtigden ) zijn altijd de gedupeerden>

Comments are closed.