Een leuke fotopuzzel: de oplettende libertariër zal natuurlijk direct het verschil zien.

Foto 1 Foto 2

 

Het onderwerp is duidelijk: een lief babietje dat gefilmd wordt. Door zijn ouders? Of is het stiekem een cameraman van SBS6?

Dat laatste mag namelijk niet: De makers van het tv-programma Barbie’s Baby krijgen een boete van de Inspectie SZW omdat ze de Arbeidstijdenwet hebben overtreden. Aldus NU.nl. Volgens de Arbeidstijdenwet is er namelijk sprake van kinderarbeid, zegt de Inspectie SZW (de vroegere Arbeidsinspectie).

Het is maar dat u het weet.

 

3 REACTIES

  1. Wat? Die babie gaat z’n gangetje toch wel? Die poept echt niet meer of minder omdat er een camera in de kamer staat, zou ik zo denken.

  2. ik ben benieuwd wat het salaris was van die baby. hard werken hoor, 3 luiers per dag volpompen.

    en omdat solidariteit het hoogste goed is, heeft Marx Rutte recht op 2 luiers. 1 in zijn gezicht en de ander voor Diederik.

    arme baby. eerst kom je erachter dat je moeder Barbie is en dan blijk je in de heilstaat NL te zijn geboren, waar je vrijheid nul is en je begint met een staatsschuld van 26000,- E

  3. Soms is het dan weer andersom.
    Zo mag je in amerika in de meeste staten geen geld tegen seks ruilen (prostitutie is verboden), tenzij je het filmt en distribueert (porno is legaal).

Comments are closed.