Zelfs Hillary Clinton ziet wat er in Europa aan het gebeuren is: Het is een nieuw soort Sovjet Unie aan het worden. Hoe komt het dat zij het wel ziet en kennelijk massa’s Nederlanders niet?

 

Zie:  Clinton warns Europe to not ‘re-Sovietize’
By EUOBSERVER  :
“US Secretray of State Hillary Clinton warned in Dublin Thursday of new efforts by oppressive governments to “re-Sovietize” much of Eastern Europe and Central Asia. “It will be called the Eurasian Union and all of that, but let’s make no mistake about it”, she said according to Irish Independent.”

Maar zelfs zoals het in de Euobsever wordt omschreven lijkt het of Hillary ook maar de helft ziet.

De “sovjetisering” is namelijk net zo hard aan de gang in west Europa.

Kijk alleen maar naar de laatste tien dagen hoeveel macht Nederlandse politieke “leiders” op een presenteerblaadje overdragen aan de EU. Zelfs de bevoegdheid om te bepalen wat er met iedere Nederlandse cent mag of moet gebeuren.

Als dit in werking gaat, zijn de “Nederlanders” wel 100% slaven van de EU.
Het tragische is dat ze nog denken dat het goed voor hen is.

12 REACTIES

 1. @pcrs [1]: @Hub Jongen [2]: Inderdaad pcrs en Hubert, Hillary Clinton heeft een eigen agenda, zij zit achter de hele ellende van de islamitische winter in de Arabische wereld en probeert alle landen in die regio (bijv. Syrie, Egypte en Libië) te destabiliseren met de criminele CIA en probeert de NATO voor haar karretje te spannen. De dame in kwestie is het vrouwelijke deel van de Clintonista´s en vertelt inderdaad halve waarheden en volstrekte leugens.

  Zij maakt deel uit van een politiek complex, die de Verenigde Staten en de EU tot hun horigheid gaat zien, waaruit naar behoeven geput kan worden. We weten allemaal dat de VS een politiestaat in wording is dankzij de samenwerking tussen Democraten en Republikeinen. Elke regeringswissel brengt nieuwe draconische wetten voort die leiden tot een dictatuur.

  Crisis [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [2]:

  Dat niet zien is een groot deel van hun werk, en je moet er
  vooral niet bij lachen.
  Maar je strak richten op wat het jou persoonlijk op levert,
  anders wordt het niks!

 3. @Albert S. [3]:

  Eindelijk eens een wakkere reactie van iemand die helder en kort vertelt hoe de zaken er voor staan.

  Kijk hoe stukje bij beetje de burger zijn vrijheid verliest en de overheid (= maffia in wording) meer en meer macht over ons krijgt via manipulatie, leugens, dwang en met een over alles en iedereen heen walsende, met een bijna uit een andere dimensie lijkende macht. De manier waarop overheden en regeringen de macht uitbreiden gebeurt met zo’n grote hondsbrutaal en in zo’n tempo dat we niet eens meer in staat zijn daarop adequaat tegenactie te ondernemen. Een heel hondsbrutale vind ik bijvoorbeeld het SWIFT akkoord en natuurlijk met stip op nummer 1 het ESM.

  Hoe lang tolereren wij de kille maffia-houding van de regeringen (BEZETTERS) in Brussel en Amerika nog?? En mens leeft maar één keer op deze verdekte planeet, maar waarom in dit ene lullige leven dan ook nog als een slaaf die zich, zo wordt het bijna vertelt, moet doodschamen dat hij voor zijn soevereine rechten opkomt en die al helemaal geen lastige vragen moet stellen, want anders komen de vazallen van de broodheren je wel even vertellen dat je je mond moet houden of anders verdwijnt achter de gesloten deuren of in het geniep je laat verdwijnen tussen zes planken. Deze mensen schuwen geen enkel middel om de macht uit te breiden en als iemand teveel ageert tegen hetgeen zij voor ogen hebben dan is het geen enkel probleem voor ze om je naar de eeuwige jachtvelden te helpen.

  De enige reden dat wij nog enigszins kunnen ademhalen komt omdat de maffia de massa nog nodig heeft om uit te melken. Zodra dit niet langer nodig is kan 70% van de burgers doodvallen en mogen worden opgeruimd middels oorlogen of ziekte en honger. Denk maar niet dat ‘mensen’, het soort zoals een Hillary Clinton, ook maar één gram aan gevoel in het lijf of compassie heeft. Dit soort kannibalen vreet, als het gaat om overleven, zijn eigen kinderen nog op. Dit zijn heel zieke geesten die absoluut geen genade kennen en die met gemak miljoenen mensen ombrengt voor eigen gewin. Ik zie veel parallellen met Nazi’s en hun methodes van machtsuitbreiding. Wat men nu ziet is een Nieuwe Wereld Orde in wording waar Adolf Hitler nog een puntje aan had kunnen zuigen. En simpel slim van ze dat ze (nog) niet hebben gekozen voor één specifieke mondiale dictator, maar voor een dictatoriaal systeem zonder specifieke kwetsbare machthebber.

  De door hun goed opgeleide puppets die wetten en regels moeten veranderen ten gunste van de machtspositie zijn reeds jarenlang in allerlei belangrijke lagen geïnstalleerd. En zo winnen ze stukje bij beetje meer en meer macht.

  Democratie was al een aanfluiting, maar is het nu helemaal omdat je alleen nog kunt kiezen uit een Jan Klaasen in een rood of een blauw pak die beide in dienst zijn van dezelfde machtselite.

  Demon Hillary Laughs; http://www.youtube.com/watch?v=i1fJwS_SWD8

  Albert S. [11] reageerde op deze reactie.
  Albert S. [12] reageerde op deze reactie.

 4. Dat dit gebeurd is grotendeels te wijten aan het feit dat besturen (lands als zowel streek en stads) uit ondernemers bestaat en zij er van begin af aan zitten om potentieel te kweken voor eigen winst en verrijking (werd afgelopen dagen meer dan duidelijk gemaakt door een onderzoek dat net is afgerond, mede door de NOS betaald)

  Als je zakenlieden je stad, provincie of land laat besturen kan je er gif op nemen dat die alleen kijken naar hun eigen afzetmarkt of afzet genereren die voor hen interessant is, ook zullen ze met alle mogelijke middelen die hen ten dienste staan proberen elke vorm van concurrentie de kop in te drukken.

  En nu komen we dan aan bij de huidige vorm van zaken doen, ja want het besturen van EU is niet meer en niet minder dan zaken doen, in het EU bestuur (niet gekozen groep van zakenlieden die doen alsof ze politiek correct bezig zijn).

  Neem Griekenland (en andere zuidelijken) als voorbeeld, de economie loopt niet zoals de Nordelijken het willen dus we maken het land kapot door ze leningen te verstrekken.

  Wetende dat zij die leningen nooit kunnen terugbetalen hebben de EU bestuurders daarna de volledige macht en kunnen beslissen over het wel en wee van het land, wat uiteindelijk zal resulteren in een kaalgevreten akker die ter sterven wordt opgegeven en verlaten door de sprinkhanen die zich vervolgens op het volgende land storten om ook dat kaal te vreten en te onderwerpen aan hun vraatzucht (Spanje bijv.)

  De sprinkhanenplaag, zoals ze eigenlijk genoemd moet worden, is één van de plagen uit de bijbelse geschriften die de aarde zullen treffen, welnu wie de volgende plaag uit de bijbel kent kan reeds nu voorspellen hoe de wereld er over 10 jaar uit zal zien.

  Het wordt er allemaal niet vrediger op in Europa en weldra zullen in de EU vrijwel dezelfde praktijken gelden als in de voormalige USSR, dat zou madame Clinton nog wel eens gelijk kunnen geven, het jammere is dat dat dan weer net wel háár agenda (en die van haar kwalijke vrienden) is die ermee gebaat zal zijn.

  Adam [7] reageerde op deze reactie.

 5. @reiny [8]:

  Als ik de comments lees zal dat niet lang meer duren, die mensen vliegen elkaar al naar de strot om niks.

  Nee een nieuwe wereldoorlog moeten we niet willen, maar WIJ zijn het niet die een oorlog zullen beginnen dat wordt wel voor ons beslist.

  De patriots staan al aan de Turkse grens, zou het dan toch uitkomen ? 20-12-2012 ? een nieuwe wereldbrand ?

  Één raad als u een oproep krijgt om mee te vechten als militair, BLIJF THUIS EN LAAT DE HEREN HET MAAR ZELF OPKNAPPEN.

 6. @Adam [7]:

  Dat met die CV’s moet ik je gelijk in geven, het zijn vaak de stiff upper lip figuren die ons land besturen en die zijn dan ook helaas nog daar geplant door de grote ondernemers (corporates)

  Wat me overigens ook steeds vaker opvalt is dat juist die ondernemers vaak een vorm van dyslexie vertonen, zou dat te maken hebben met een gen dat er ook voor zorgt dat het verstand al op vroege leeftijd onderontwikkeld raakt ? dat zou dan weer verklaren waarom zij in de politiek gaan 🙂 daar heb je namelijk weinig tot geen verstand voor nodig, immers niet de politicus beslist maar de CEO.

  Keep smiling, life is too short 😉

 7. @Crisis [5]: Hartgrondig mee eens. Lieden als de Clintonista´s zijn de meest gevaarlijke machtswellustelingen ooit. Haar hele politiek is walgelijk en met geen pen te beschrijven.

Comments are closed.