.Announcing the 2nd European Students For Liberty Conference

.

.

.

.8 – 10 maart 2013 is in Leuven een unieke kans voor een Vrijheids weekend

Uit veel verschillende landen kunnen jongeren, maar ook ouderen, leren van gerenommeerde sprekers, en ook van elkaar.
Leuven is goed te bereiken en daardoor zijn de kosten laag.
standard Registration, November 16 – January 15: 30 Euros (45 Euros Non-Student)

Heel veel informatie over sprekers, onderwerpen, huisvesting etc.  zijn te vinden op:

https://studentsforliberty.org/event/2013-european-students-for-liberty-conference/ 

4 REACTIES

 1. Ben benieuwd of er de bij de studenten meer bereidheid is tot zinvolle acties, of blijft het toch hangen op het pamfletten, petities en andere leuke legale bezigheden…. is natuurlijk goed voor je zelfbeeld dat soort dingen, dat dan weer wel.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [2]:
  Als de wet zo wordt gemaakt en aangepast dat alles wat een impact heeft verboden is dan mag je aannemen dat acties die echt effect hebben de consequenties kunnen oplopen tot de ultieme prijs.

  So clearly you paint the imagine of “the gun in the room” but you keep playing it safe trying to find a loophole to make the enemys of freedom listen to reason – they dont listen to reason becouse they dont respect us.
  freedom is not given it is claimed.

 3. Fijn dat Vrijspreker nu al de conferentie promoot. Mijn naam is Allard Postma en ik ben Local Coordinator voor European Students For Libery en ik was een jaar geleden aanwezig bij de eerste conferentie.

  Ik kan iedere jongere/student aanraden te gaan, geweldige sprekers en een kans om mensen met dezelfde ideeën uit heel Europa te leren kennen. Maar ook de kans om andere Nederlandse pro-vrijheid studenten te leren kennen. Waarmee jij misschien iets voor vrijheid kunt gaan doen en daar is ESFL onder andere voor, om daarbij ondersteuning te bieden.

  En een tip boek je treinticket op tijd, dat scheelt behoorlijk in de prijs. Ook kun je op facebook naar de groep van LIJP, om bijvoorbeeld anderen te vinden om een auto mee te delen. En zoek mij op op facebook of mail me: apostma@studentsforliberty.org voor al je vragen.

  Tot in Leuven!

Comments are closed.