7 REACTIES

 1. Ach dat kennen we hier in Nederland ook, niets vreemds aan, vriendjespolitiek houd immers de macht aan de kant van de huidige machtshebbers, reden temeer om de hele wereldpolitiek te boycotten en naar huis te sturen, maar hoe pak je zoiets aan ?

 2. Zonder te willen inbreken en dit topic te vervuilen wil ik toch maar eens weer gebruik maken van de mogelijkheid om ook in ons land die draaideur cultuur in de politiek te doorbreken.

  Want zoals iedereen weet worden hier de baantjes ook vrolijk verdeelt onder de zittende en verlatende politici, om over de commissariaten en nevenfunctie maar niet te spreken, een minister (of en vriendje van) slurpt zo per jaar soms meer dan 1 miljoen euro van het gemeenschapsgeld op aan salarissen en beloningen/vergoedingen.

  Het is dan ook geen wonder dat overal ter wereld (ja alle landen maken zich er schuldig aan en niet alleen de USA of ons eigen kikkerlandje) de politiek aan vertrouwen verliest.

  Je zal maar in Italië wonen en te horen krijgen dat Berlusconi weer aan de macht zou kunnen (gaat zeker lukken door fraude en oplichting) gaan komen bij de volgende verkiezingen.

  Ieder klein beetje helpt, stem mee, teken mee en begin in eigen land, stop de politieke vraatzuchtmachine, stop de overduidelijke molen van vriendenpolitiek die zéker in ons land welig tiert en stop daarmee de macht van de politieke veelvraten.

  http://petities.nl/petitie/motie-van-wantrouwen-rutte-ii

  Igor [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Jan Snijder [2]:
  THE BIG PICTURE JAN THE BIG PICTURE!!

  http://i.imgur.com/OuvzY.png /bron geenstijl/volkskrant

  Ik weet niet of hier al eerder een artikel over is geweest op vrijspreker maar zo niet het is zeker nieuwswaardig is het lijkt mij de ultieme bevestiging van gevaar van de EU – het lijkt ver weg maar het gaat om het moment wel gruwelijk hard richting een noord korea maar dan wel op Europees nivo, op deze koers nog een paar jaar verder en politiek asiel aanvragen in “china” is wellicht niet zo vreemd als het nu lijkt. #time2leave

  Ja het is allemaal of topic, maaruh geen artikel enkel maar video – corporatisme ruled nog steeds, in de US, hier in NL..tja waar niet eigenlijk?

  Heeft er iemand een schip? :/

 4. @Igor [4]:

  Gelezen 🙂

  Ja dan hebben we echt een probleem, nu snap ik ook pas waarom dat tekenen ineens verdomd belangrijk gaat worden, teken die petitie, Tutte verkoopt onze ziel nu al, laat staan op 1 juli 2013, dan levert hij ons dus gewoon uit aan de USSR !!

  Ik heb zo’n voorgevoel dat we maar weinig tijd meer hebben om te zorgen dat NL UIT DIE EURO ZONE STAPT.

  Igor [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Jan Snijder [6]:
  Als ik het goed gelezen heb heeft nederland helemaal niks te vertellen, de meerderheid beslist, ik heb ook niet het idee dat er nog iets te redden valt in europa of in nederland, tenzij er binnen defensie nog enige onafhankelijkheid bestaat, maar ik ben bang van niet, lang geleden dat ik heb gelezen over generaals en politie commissarissen die het lef hadden om zich onafhankelijk om te stellen. Oh ja nederland is al lid van EUROGENDFOR* Wellicht dat er al enkele marechaussees naar griekenland zijn geweest om effe “lekker los” te gaan op de griekse bevolking, als we in nederland niet zo braaf zouden zijn dan krijgen we bezoek van de andere leden van EUROGENDFOR, de altijd vriendelijke Carabinieris, of wellicht onze Spaanse vrienden van de Guardia Civil – nee het zijn niet de locale bonnenschrijvers die meedoen met dit soort uitwisseling’s programma’s het zijn stuk voor stuk zwaar bewapende para-militaire eenheden de worden ingezet om de “vrede” te bewaren.

  http://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

Comments are closed.