https://www.youtube.com/watch?v=8sFnFnYts6A

4 REACTIES

 1. Nigel zegt het weer loud and clear!
  Ook hij heeft het al over een gewelddadige revolutie net als in voorgaand artikel met vraag:
  “Heb jij het nu beter dan voor de euro”?

  We weten dat:
  Politici kunnen wel alle mensen een tijdlang belazeren,
  en enkele mensen voor altijd, maar niet ALLE mensen voor ALTIJD.

  En gelukkig worden al meer en meer mensen wakker.

  Adam [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [1]:

  Politici hebben de neiging om onrendabele projecten “veilig te stellen” door er zoveel geld in te stoppen dat er “geen weg meer terug is”. Denk bijvoorbeeld aan de JSF en spoorlijnen en metrotunnels.

  We zullen dus nog vaak horen dat er “geen weg terug is” uit de Euro, omdat de Europese economieĆ«n teveel met elkaar vervlochten zijn.

  Het is interessant om te zien dat dit vervlechten wordt aangezwengeld waardoor het moeilijker en moeilijker wordt om te stoppen met de Euro. In plaats dat er ruimte wordt gemaakt voor nieuwe banken, zodat er weer competitie kan plaatsvinden, worden de grote “systeembanken” nu onder Europees toezicht geplaatst. Wat zoveel betekent als “jullie redden we sowieso”. Deze pervers prikkel voor banken vereisen weer meer “toezicht”, dus meer bureaucratie.

  Ook verschepen de Noord-Europese overheden en banken zoveel geld naar het Zuiden, dat stoppen met de Euro en dus kwijtschelding van de schulden het Noorden in grote problemen zal brengen.

  De euro-proponenten zijn zich dus aan het ingraven, en helaas met enig succes.

 3. Blij met mensen als Nigel Farage om de EU van nodige tegenspraak te voorzien. Hij is een van de weinige (misschien enige) zelf denkende politicus in de EU.

  Er is geen discussie binnen de EU. Het is richting bepalen en oogkleppen op.

  Andre [4] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.