Gelooft u nog in Sinterklaas? Natuurlijk niet. In wat dan wel? Politici?

9 REACTIES

 1. Er is maar één echte sinterklaas en die heet de Sinterzion Fed en die woont niet in Spanje, maar in Washington en heeft de VS bij de kloten. Samen met de ECB en nog véééél meer andere banken chanteert deze private bank heel de wereld, alleen dat wil men hier (nog) niet geloven. Vandaar dat men ook constant de pijlen richt om de Jan Klaassen poppentheater in Den Haag en Brussel die niet meer zijn dan zionistische onderdanen.

  Andere sinterklaas vertelt ietsiepietsie…… http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4l3saFnlmA#!

 2. Bij de kloten? Ja, bij de kloten!

  Je dacht met “QE Infinity” alles gezien te hebben?

  We zijn maar enkele maanden verder en er wordt alweer gesproken over QE4.

  Waar gaat dit over?

  Wel, QE Infinity gaat over het opkopen van mortgage backed securities voor een bedrag van $40 miljard per maand.

  Ik had al wel door dat het daar niet mee te doen zou zijn. De VS heeft namelijk een gigantisch overheidstekort dat alleen maar via de FED gefinancierd kan worden.

  Een centrale bank die alleen maar hypotheekschulden koopt, helpt dan niet. Zeker omdat “Operation Twist”, waarbij kortlopend papier geruild wordt voor langlopende obligaties, tegen het einde van het jaar stopt.

  Als de FED het hierbij laat, dan moet de Amerikaanse overheid een hogere rente betalen om beleggers aan te trekken.

  Een kleine rekensom leert al snel dat dat geen optie is.

  De Amerikaanse overheid heeft $16 biljoen aan schulden en betaalt dit jaar ongeveer $224 miljard aan rente. Dat is 1,4% .

  Als de rente bijvoorbeeld stijgt naar 4%, dan heb je jaarlijks $640 miljard nodig. Dat is een kleine $436 miljard meer dan vandaag.

  Om die rentestijging te financieren, moeten de inkomsten van de Amerikaanse overheid met 17% omhoog.

  Dat is bovenop de inspanningen die nodig zijn om het huidige gat in de begroting dicht te rijden.

  Een onmogelijke oefening met andere woorden.

  Blijft alleen de Fed als alternatief over. Bernanke zal naast hypotheekschulden ook overheidsobligaties moeten inkopen.

  De kans is groot dat hij dat op de volgende FOMC-meeting (11-12 december) al zal aankondigen.

  groeten

  Maarten Verheyen

 3. @Henk [4]:

  Gaat dus niet gebeuren, omdat deze nieuwe samenleving in de huidige wereld zal worden geïnfecteerd of zal worden geïnfiltreerd door mensen die een dergelijke betere, nieuwe wereld niet zullen toestaan en deze wereld zullen verzieken en saboteren.

  Het was Irak, Egypte, Libië en Syrië ook niet toegestaan nog langer souverein te blijven en een eigen koers te varen, waarom zou men dan een nieuwe wereld naast de oude wel toestaan? Dacht je werkelijk dat ZE, de elite, de werkelijke machthebbers dat zouden toestaan? Dat is één van de redenen waarom het libertarisme niet van de grond komt. De wereld is de weg van de verkankering ingeslagen, en dat is een weg ‘van niet terug’. Pas aan het eind van deze verschrikkelijke weg zal er een oplossing komen.

  Ik schat zo in, en daar blijf ik ook bij, dat een bijna totale vernietiging van de mens de wereld weer tot inkeer zal kunnen brengen en er een gezondere betere wereld dan pas MOGELIJK is, want ook dan is het ook nog niet zeker, de mens is verrekte hardleers, weet je wel.

 4. Nee daar geloof ik niet in maar wel dat Pinokkio bestaat en hij zit in Den Haag vermomd als Rutte. Alleen zijn neus wordt niet langer als hij liegt maar zijn lach wordt groter en groter zodra hij weer leugens komt vertellen die erop uitdraaien dat de beolking nog verder wordt uitgeknepen. Hij gelooft in zijn eigen sprookjes samen met Samson van de PvdA = Partij van de Afbraak!!

Comments are closed.