We hadden toch een vuurwapenverbod?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

  1. Zo is het. Daarom heb je, dankzij het verbod, hier ook nooit schietpartijen op straat. Ook niet in afgelopen weekend. Verder moet ook de politie ontwapend worden, dit omwille van hun en onze veiligheid want wapens zijn veel te gevaarlijk.

  2. Je mag ook niet door rood rijden. En het is verboden in kroegen te roken. En er is een verbod op wiet telen. En …. als je er even over nadenkt zijn er wel verdomd veel verboden he…

  3. Ja, we hebben een vuurwapenverbod. Dit vuurwapenverbod geldt echter niet voor iedereen, want de criminelen hebben hier wél de vuurwapens.

    Criminelen zoals politie-agenten en soldaten, die door middel van afpersing aan hun inkomen komen. En criminelen die allerlei andere vormen van diefstal en afpersing plegen (mafia, verknipte massamoordenaars, andere moordenaars, sommige drugsdealers, bankrovers en ander dieventuig).

    Het wapenverbod blijkt alleen te gelden voor brave burgertjes die netjes hun werk doen en zich (onder dwang van wapens) het grootste deel van hun inkomen laten afroven. Wanneer mogen ook wij, brave burgertjes, onze geliefden en bezittingen verdedigen?

Comments are closed.