Reacties
 1. Naam * schreef op : 1

  Zo is het. Daarom heb je, dankzij het verbod, hier ook nooit schietpartijen op straat. Ook niet in afgelopen weekend. Verder moet ook de politie ontwapend worden, dit omwille van hun en onze veiligheid want wapens zijn veel te gevaarlijk.

 2. Pendragon schreef op : 2

  Je mag ook niet door rood rijden. En het is verboden in kroegen te roken. En er is een verbod op wiet telen. En …. als je er even over nadenkt zijn er wel verdomd veel verboden he…

 3. Naam * schreef op : 3

  Ik had deze al in een andere draad geplakt, maar ik denk niet dat deze nog gelezen wordt.
  Nog een keer deze fraaie video over wat Hollywood-sterren zeggen, en zelf doen:

  www.youtube.com

 4. MMAP schreef op : 4
  Nominator

  Ja, we hebben een vuurwapenverbod. Dit vuurwapenverbod geldt echter niet voor iedereen, want de criminelen hebben hier wél de vuurwapens.

  Criminelen zoals politie-agenten en soldaten, die door middel van afpersing aan hun inkomen komen. En criminelen die allerlei andere vormen van diefstal en afpersing plegen (mafia, verknipte massamoordenaars, andere moordenaars, sommige drugsdealers, bankrovers en ander dieventuig).

  Het wapenverbod blijkt alleen te gelden voor brave burgertjes die netjes hun werk doen en zich (onder dwang van wapens) het grootste deel van hun inkomen laten afroven. Wanneer mogen ook wij, brave burgertjes, onze geliefden en bezittingen verdedigen?

 5. Primitieveling schreef op : 5

  Dit zijn de gevolgen van een keer op keer falende politie staat.

 6. Arie schreef op : 6

  Het regent! Het regent! Ja, maar geen hagelslag!