http://www.youtube.com/watch?v=IXW5g7PhbTE

6 REACTIES

 1. Marc Faber wordt lachend nog rijker dan hij al is. En die “optimistische” journalisten verkopen straks de daklozenkrant in Washington DC. Want wie neemt over een paar jaar de Main Stream propaganda-Media nog serieus?

 2. @Ivo Cerckel [2]:
  Er moet nu een belasting voor de rijken komen die goed in het oog loopt. Met veel spektakel op het laatste moment voor de flitsende camera’s komt er denk ik een soort belasting voor de rijken en dat dient dan later als rechtvaardiging dat de middenklasse ‘ook moet inleveren’. Dan wordt de echte buit binnengehaald.

  Ivo Cerckel [4] reageerde op deze reactie.

 3. @pcrs [3]: Zoals de Koning der Belgen het in zijn kertstoespraak stelt:
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121224_045
  2. Een tweede reactie van de Overheid zal erin bestaan het noodzakelijk kader te creëren voor een economische heropleving. Dat wil zeggen de moed opbrengen om geleidelijk maar ook duurzaam, op alle niveaus, het evenwicht in onze overheidsfinanciën te herstellen. De federale overheden hebben in dat verband belangrijke beslissingen getroffen.

  Beatrix [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Ivo Cerckel [4]:

  Koning vs. Konijn

  Zit maar één letter verschil in – wat taal bij sommigen kan bewerkstelligen is voorwaar adembenemend..

 5. Ik heb Marc Faber eens zien spreken in de Rai in Amsterdam. Dat kan ik iedereen aanraden. Hij houdt een helder verhaal en weet het met de nodige humor te vertellen.

Comments are closed.