.Op 12 december houdt de Mayan kalender op. Dan houdt DUS de tijd op!

.

Op veel plaatsen in de wereld zie je mensen voorbereidingen treffen om dit einde te trachten te ontlopen.

Gelukkig hebben we bovenstaande verklaring gevonden en kunnen we u geruststellen: de maker had gewoon geen plek meer op zijn schijf.

En zijn vrouw had een groot menselijk inzicht!

 

Dit 5125 jaar oude kunstwerk maakt nu nog veel mensen bang. Die gaan een week lang in een ondergrondse schuilkelder wonen of kamperen op de top van een hoge berg.

Zie:http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9730618/Mayan-apocalypse-panic-spreads-as-December-21-nears.html

of, ook uit China,:http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/9729270/China-fears-end-of-the-world-is-nigh.html

waarin nog meer voorbeelden van wat mensen doen om de apocalyps te ontkomen.

Dit alles is echter wel weer een voorbeeld van hoe sterk een eenmaal als waar aangenomen gedachte kan blijven hangen. Al zijn dit extreme voorbeelden. Maar om ons heen zien we nog dagelijks hele volksstammen in van alles en nog wat geloven.
Vraag maar eens hoeveel mensen “weten” dat democratie de beste bestuursvorm is!

Of hoeveel mensen geloven dat de EU ” ons zoveel goeds’ levert en er uit gaan ” onbetaalbaar ” is!

19 REACTIES

 1. Ik zal u zeggen waarom dit niet kan.
  Er werd mij ooit voorspeld dat mijn vrouw en ik 3 kinderen zouden hebben. Gezien dit nog niet het geval is (en mijn vrouw momenteel niet zwanger is en dit dus niet voor 21 december zal gebeuren), moet ik nog minstens 9 maand leven en DUS kan de wereld niet vergaan op 21/12 a.s.
  Een Buddhistische monik in het klooster van Nanjing in 2006, weet het heus wel beter dan zo’n Maya 5000 jaar geleden.
  Dus op 22/12 zal “bewezen zijn” dat die monnik gelijk had en ik DUS ook 3 kinderen zal hebben.
  Kijk, da’s nou eens rationeel 😉

  Het is dan ook zaak om na het 2e op te houden. Zo ben ik onsterfelijk, immers ik KAN niet sterven als ik dat 3e kind niet heb want dan zou zijn voorspelling niet uitkomen en daar twijfel je toch niet aan?
  Ik heb dus voorwaar de sleutel tot het eeuwige leven ontdekt!
  (Tenzij mijn vrouw haar 2e worp een tweeling is en we dus ineens met 3 stuks zitten…).

  Jan Snijder [2] reageerde op deze reactie.

 2. De wereld vergaat echt niet op deze datum maar de huidige maatschappij wereldwijd gaat ophouden te bestaan. Ook dit gaat niet meteen maar zal langzaam maar zeker veranderen en dit houdt in dat er geen armoede en honger meer zal zijn en dat alles gelijk verdeeld zal worden onder de wereldbevolking. We gaan naar een ander tijdperk waarin geen plaats mer is voor machtsmisbruikers en de huidige elite en politicie en oorlogen. Waarschijnlijk is er in die nieuwe wereld ook geen plaats meer voor geld en bezit maar heerst er harmonie en liefde.

  Jan Snijder [5] reageerde op deze reactie.
  Igor [9] reageerde op deze reactie.

 3. @Marga [3]:

  Het tegenovergestelde zou nog wel eens het geval kunnen zijn ben ik bang voor Marga, het lijkt er meer op dat we gaan naar een totalitaire macht die alles en iedereen in zijn greep heeft, of ik moet me heel erg vergissen.

 4. Mij werd verteld toen ik 18 was, door een man met een tulband op z’n hoofd, dat ik naar Nieuw Zeeland zou emigreren, schapeboer zou worden en zeven kids zou verwekken. Dat laatste kan, immers ik heb niet altijd kuis geleefd…. Ik had inderdaad de papieren in huis liggen om te emigreren, dus ik vond het wel knap. Maar die tulband had geen rekening gehouden met Mevrouw Pendragon. Die was sterker dan heel Nieuw Zeeland.
  Moraal: Ik heb zo mijn vraagtekens bij “voorspellingen”…

  Igor [9] reageerde op deze reactie.

 5. 12 december? Ik dacht dat het 21 december was …

  Maar goed, als de wereld niet vergaan is, wordt het toch op een rekenfout gegooid en kunnen we weer een nieuwe datum in onze agenda’s schrijven.

 6. @Pendragon [7]:
  Kan ook niet ander he, het weten van je eigen toekomst heeft nou eenmaal tot gevolg dat je het makkelijker kan sturen, als tulband zijn voorspelling voor zich had gehouden was je nu een sheepf.. erm nieuw-zeelander 🙂

  @Marga [3]:
  Joh en gaat dit zomaar vanzelf of is dit met behulp van een soort god of anders toch zeker een buitenaardse levensvorm?

  Marga [18] reageerde op deze reactie.

 7. Ik keek zo eens door mijn kristallen bol, ja sommige objecten moet je weleens gebruiken, want stilstand is achteruitgang, iig in de elektronica wereld, dus zal het met de electronisch-spirituele apparatuur niet veel anders zijn gezien een kristallen bol in principe net zo werkt als een Cathode Ray Tube ofwel beeldbuis.
  Als je die bol dus een te lange tijd niet gebruikt geeft tie een troebel beeld.

  Dus heb ik de elektronica in zijn geheel gereviseerd, de bol had nogal last van opgeblazen condensatoren, wat defecte ic’tjes en nog wat spul wat ik heb moeten vervangen en nadat ik het geheel weer had doorgesoldeerd en weer dichtgeschroefd heb deed de bol het weer als nieuw.

  Dus zette ik de kristallen bol aan en keek eens wat er 22 december met mij ging gebeuren:
  Ik werd wakker op zaterdagmiddag zo rond een uur of half een en dacht, ehhh: Zo, wat heb ik toch weer lekker uitgeslapen en het is zaterdag, mooi, want dan hoef ik niet te werken.
  Een ietwat teleurgestelde aanblik zie ik in mij, balen dat ik nog steeds op deze aardkloot rond loop met mijn kern gezonde lijf, balen, want een gezond lijf staat garant voor een lang leven vrees ik, hetgeen waar ik al jaren bang voor was en wat ik nou niet niet wil, iig niet op deze zure toverbal waar we op leven.

  Geen enkel uitzicht op iets van een oude dag voorziening, want ben nog jong en tegen de tijd dat ik oud ben bestaat er al lang geen pensioen meer. Moet je straks nog gewoon godverdomme werken op je 120ste.

  Een ergere ramp kun je je niet voorstellen.

 8. Het is in Nieuw-Zeeland inmiddels al 13 december.
  De wereld bestaat nog.
  Op naar de volgende redelijk korte termijn doomsday voorspellingen. Benieuwd wie daar nu weer een slaatje uit zal slaan, en wie dat als laatste strohalm gebruikt om nog iets te proberen te hebben om in te geloven.

 9. Euh was het niet 20-12-2012 ?

  Ik las ergens dat dan de overgang naar het tijdperk van aquarius zou beginnen ? zou best kunnen hier regent het alweer een flinke poos en het zou me niet verbazen als we hier gingen verzuipen, en al die onderwaterhypotheken worden dan vanzelf ook bewaarheid (letterlijk dan)

  Ik ben helemaal de draad kwijt, jongens wie heeft er een vlot te koop ? 🙂

 10. Het is nu dus 13 december en we zijn er allemaal nog steeds! En trouwens, 21 december gebeurt ook geen fuck. Boeieeee.

 11. Neu, de wereld vergaat niet, echt niet.

  Maar de grote klappen krijgen we komende jaren nog voor onze kiezen, ik verwacht dat de crisis overgaat in een depressie, deze minstens nog zo’n 30 jaar aan blijft houden om uit te monden in WOIII.

  Het goede nieuws is dat pas over een jaartje of 30 a 40 de welbekende en gevreesde pestpleuris pas echt goed uitbreekt.

 12. @Beste Igor jouw antwoordt is net zo goed als mijn antwoordt we zullen het moeten afwachten wat er straks gaat gebeuren en zoals ik al schreef het gaat niet van de enen dag op de andere, maar geleidlijk aan.
  Het huidige oneerlijke systeem van geld en macht zal langzaam maar zeker ophouden want het loopt vanzelf spaak. Kijk eens naar wat de bevolking van IJsland heeft voor elkaar gekregen door de regering en de banken af te zetten en alles in eigen beheer houdt door vrije gekozen burgers uit de bevolking en zie hun economie bloeit als nooit tevoren, dat kan en gaat ook hier gebeuren want de mensen zijn de euro en de eu beu.Igor [9]:

 13. Zo, dat hebben we ook weer gehad. Geen mens weet van het tijdstip!

  Laat ik het maar bij de Reden der Laatste dingen houden en me niet laten meeslepen op een hype. Verbazingwekkend hoe mensen hiermee om gaan zeg!

  Gezegend 22 december!

Comments are closed.