4 REACTIES

 1. Vannacht als 2013 begint, donderen alle Amerikanen van hun “fiscaal ravijn” !!
  Althans als je politici en media gelooft.
  Concreet zal e niemand wat van voelen; althans niet onmiddellijk.

  Op hun 1 Januari gaan er zoals het nu ligt een aantal maatregelen van kracht worden die wel invloed hebben op de koopkracht van Amerikanen; maar dat zal pas over een paar weken gevoeld worden; na salaris januari en de rekeningen van januari/februari.

  Zie ook bovenstaande video Ron Paul.

 2. We hebben meer mensen zoals Ron Paul nodig om in de VS het verrotte corrupte systeem aan de kaak te stellen. Hij heeft bijvoorbeeld ook zijn best gedaan om meer openheid te krijgen over hoeveel goud er nou werkelijk aanwezig is in Fort Knox. Enige minpuntje aan Ron Paul is dat hij een Republikein is.

  Redbad [4] reageerde op deze reactie.

 3. @CFD [3]:

  Ik dacht dat dit gegeven nu juist het pluspunt was, want daar zit het meeste verrraad aan wat werkelijk (paleo-)Conservatief is. Hij is net zo ‘ontmaskerend’ voor de Republikeinen als David Duke is voor de Democraten die nu nog steeds de negroide bevolking aan de hedendaagse ketting der slavernij houden, namelijk de ‘money-chain’ of special interests en subsidies.

  Redbad

Comments are closed.