Discussie_cartoonDe aanpak van de roverheid op de economie is samen te vatten in 3 korte zinnen. Beweegt het, hef belasting. Blijft het bewegen, reguleer het. Stopt de beweging, subsidieer het.

7 REACTIES

  1. @Johan [1]:
    Ja of de andere kant op, geven ze het lokale bestuur de ruimte om er extra regels en belastingen in te voeren, ironisch genoeg wordt het verkocht als meer vrijheid maar er is bijna altijd sprake van een extra bestuurslaag ipv een vervanging/lokalisering.

  2. En de BANKEN dan?

    Vergeten jullie iets? De banken lachen zich de pleuris want de hypotheek welke U heeft ontvangen van een bank is slecht 7 % echt geld wat ze moesten lenen van DNB, en de rest mochten ze op papier realiseren, mits uw huis als onderpand gesteld was. Als uw huis nu verkocht wordt, ongeacht de prijs is het bingo voor een bank, ze hoeven immers maar 7 % van het geleende bedrag aan DNB af te dragen.
    Dit is geen complottheorie, maar de werkelijkheid!!

    Judith [6] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.