Wat zijn uw goede voornemens om wat voor de vrijheid te doen?
Hebt u al plannen voor 2013? Of ideeën voor ons allemaal?
Gaat het lukken om eind 2013 grotere VRIJHEID te hebben dan nu?
Dat kan lukken want wij hebben de feiten en de moraliteit!

Zie bvb. http://tinyurl.com/d2u3qj6 

 

3 REACTIES

  1. Staat een leuke poll of GS; Zeau. Wat gaan we doen dit jaar?
    Op de eerste plaats; Helemaal niets 18.5%
    en met stip op nr2; Emigreren 14.6%

    Weet jij al waar je heen wilt? Of blijf je liever in nederland? en waarom dan wel?

  2. Goede voornemens: stoppen met roken. Voor de gezondheid, maar ook om eens te kappen met alsmaar die accijnzen waarmee de overheid misbruik maakt van je verslaving, en waar je als stank voor dank nog gestigmatiseerd wordt ook, plus die wolven die dat mee gaan lopen huilen en ook alsmaar opmerkingen geven over rokers en steeds brutaler worden daarin. Dat hele circus met verbijstering gadeslaand als roker, is een goed voornemen binnen dat goed voornemen, om daar vooral NIET aan mee te gaan doen, eenmaal gekapt met roken!
    Wish me luck want ik heb 15 jaar achtereen flink gerookt zonder te malen om enige stoppoging. Dat ik dat nu wel wil, daar kan ik misschien dus maar beter naar luisteren, en het dan ook doen. Begin januari is puur toeval, maar het kán worden uitgelegd als een goed voornemen. En vanwege die accijnzen, met een libertarisch kantje eraan. Ik hoop dat-ie wordt goedgerekend :-).

Comments are closed.