Held_supermanIn de laatste week van 2012 is er toch nog een heldendaad verricht door een Nederlandse politicus met het waarschuwen voor hoe de Nederlandse burgers worden bedrogen. En met name door de hoogste baas, Herman van Rompuy. VVD-kamerlid en Europawoordvoerder Mark Verheijen heeft gedurfd om een tipje van de sluier in de EU op te tillen!
Verheijen  maakt bekend dat de baas van de EU, van Rompuy met opzet onduidelijkheid creëert om zo zijn eigen plannen door te drukken.
Verheijen noemde “de methode Van Rompuy die ” heel veel mist creëren, heel veel onduidelijke termen, allerlei termen door elkaar gebruiken en stapje voor stapje landen meenemen’.

U hebt dit zelf kunnen zien gebeuren hoe Marx Rutte vóór de bijeenkomsten van opperhoofden in Brussel geruststelt in de Tweede Kamer iets NIET te doen,  maar terugkomt en doodleuk vertelt dat Nederland weer een stukje soevereiniteit heeft prijsgegeven. De mist van Rompuy in!

Reeds eerder heeft de PVV (Barry Madlener al gewezen op deze “salamitactiek” waardoor Brussel de Nederlandse (en andere)  bevoegdheden volledig naar zich toe trekt.

Een duidelijk voorbeeld bleek uit de recente Brusselse bijeenkomst:
Van Rompuy had een uitgebreid plan met een viertal belangrijke doelen over de Monetaire Unie, Belasting Unie n BankenUnie en de complete EU-federatie.

De  andere opperhoofden zeggen dat ze dat “te vlug, te snel” vinden en het eind van het liedje is dat Rompuy voor de BankenUnie al een groot stuk zijn zin krijgt. Er komt een hoofdcontroleur!! En hij weet op welke andere gevoeligheden de diverse opperhoofden nog moeten worden gemasseerd. Want er was niemand die botweg:”NEE” zei!
De andere doelen komen op de volgende vergadering wel weer aan bod, en dan komt de volgende stap!

Rutte zegt nu:”We hebben nog vrijheid genoeg”!!!!
Weet u al wat er de volgende keer gebeurt??

2 REACTIES

Comments are closed.