Ik neem aan dat niemand dat wil. Maar waarom accepteren dan zovelen dat het land wel die kant op gaat? Iedereen kan toch zien en met de klompen aanvoelen dat het collectivisme met de dag toeneemt? Vooral  door steeds meer te verdrinken in de EUSSR.

 

Vraag je eens af wanneer je het zelf beter/ zekerder had. Vóór of na de EU?

Ik weet wel zeker dat meer mensen vóór de Eu er beter aan toe waren en ook nog een stuk vrijer en gelukkiger!

Hoe komt het dan dat bijna niemand erkent dat de collectivistische, statistische EU zowel onze vrijheid als onze welvaart opvreet? En dat de maatschappij steeds meer verloedert?

Terwijl het zo duidelijk is, en na elke opperhoofden bijeenkomst duidelijker wordt, laat een heel volk zichzelf de slavernij in drijven. Hoe kan dat?

Zelfs nu op dit ogenblik de politici de controle en bevoegdheid over elke cent van u in handen van een EU-dictator willen leggen, hoor je geen protesten.
Zelfs het tekenen van een petitie als Motie van wantrouwen tegen de regering die ons de afgrond in leidt, groeit zo langzaam dat de vraag komt:  Wat moet er nog meer gebeuren om de mensen wakker te maken?

Zijn Nederlandse individuen nog te redden?
Uiteraard blijven we op de Vrijspreker tot het einde streven naar vrijheid/NAP.
Is er echter een “einde”? En wat is dat?  Wanneer? En wat dan doen?

Het bovenstaand liep uit de pen naar aanleiding van het NOS bericht over Zimbabwe, het vroegere Rhodesia waar ik nog een bedrijf gehad heb.:

Ook de farm van Ian Smith geconfisqueerd.
Mugabe kwam aan de macht in 1980 toen Ian Smith als premier van Rhodesia werd afgezet.

Sindsdien zijn blanken het land uitgejaagd en hun eigendommen aan zwarte Zimbabwaanse mensen gegeven. En die hebben er een potje van gemaakt.

Iets dergelijks gebeurt er in de EU als straks de echte ondernemers worden weggejaagd of er gewoon mee staken. Een trend die je al ziet ontwikkelen.

——————

Bovenstaand plaatje: Ian Smith voor zijn huis in Harare op een foto uit 2000
Zie NOS: http://nos.nl/artikel/449440-ook-farm-ian-smith-geconfisqueerd.html
Harare is de nieuwe naam voor het vroegere (welvarende) Salisbury.

9 REACTIES

 1. Protesteren? Net zo nutteloos als proberen een trein tegen te houden door te schreeuwen.
  Het verraad van Rutte/Samson bewijst dat ze je nog niet zien hangen.
  Bereid jezelf goed voor.
  Steek je geld in echte waarde, en investeer in zelfvoorziening.

  http://eindspel.forum2go.nl/

 2. Inderdaad het is triest dat er zo weinig handtekeningen geplaatst worden voor de petitie. Het NL volk is murw geslagen en komt nergens meer voor van de bank behalve voor voetbal en de rest interesseert hem niet meer!! We zijn een klagend en laf volk geworden door intimidatie en indoctrinatie via de politiek en Brussel. Hierddor kunnen ze doen en laten met ons wat ze willen omdat ze weten dat we toch de straat niet meer opgaan om te protesteren zoals in de jaren 70 en 80 nog wel werd gedaan. In andere landen gebeurd dit nog wel en daar zijn ze politiek gezien wat voorzichtiger!
  Wij zijn al de nieuwe DDR van Europa geworden en het nieuwe Kremlin zit in Brussel!

  Jan Snijder [7] reageerde op deze reactie.
  Jan Snijder [8] reageerde op deze reactie.

 3. werd het maar een ddr dan hadden we gratis doker ziekenhuis enz.

  de ondernemers hebben ze het leven al zo moeilijk gemaakt dat die ook geen behoefet meer hebben om te investeren.

 4. In de jaren 70,80,90 bewoonde ik resp. een 4 kamerflat, een eengezinswoning en een oud grachtenhuis. In elk onderkomen meer dan genoeg ruimte, soms ongebruikte kamers of zolder. Mijn kinderen (met 2* modaal inkomen) hebben thans hoogstens de helft van die ruimte.

 5. Er zijn thans 2 kwalijke collectivistische tendensen, die de individuele vrijheid bedreigen:
  1. de EU , met zijn afgedwongen solidariteit met corrupte staten
  2. het eco-fascisme, waar de roep klinkt om ondemocratisch ingrijpen (belastingen, verboden) zogenaamd om de planeet te redden.

 6. @Marga [3]:

  Hear hear.

  Intussen is deze man bezig zijn stukje gehuurde grond om te zetten van siertuin naar groentetuin, we zullen het hard nodig hebben met zulk een, helaas, lamgeslagen laf volk dat geen zin meer heeft om te strijden.

  Alhoewel ik me afvraag of laf eigenlijk wel het juiste weergeeft, het zou ook angst kunnen zijn, angst voor de kogel want in de snelheid waarin de EUSSR gevormd wordt zal een EUGB niet meer ver weg.

Comments are closed.