woensdag, 16 januari 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hitler had zijn Hitlerjugend, en Obama heeft…

Zie video (75 seconden) en bedenk of deze jongens medelijden  nodig hebben of dat ze  gevreesd moeten worden;

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Naam * schreef op : 2

  … heeft de Choom Gang.
  Waar je met je maten jointjes rooks en wedstrijdjes doe die de hardst klinkende scheten laat.

  Een paar maanden geleden was er een tijdschrift met een lang verhaal hierover maar intussen heeft iemand er een website over gemaakt:
  www.obamachoomgang.com

  Naam * [3] reageerde op deze reactie.

 2. Naam * schreef op : 3

  @Naam * [2]:
  Correctie: rooks => rookT

 3. Logic schreef op : 5

  Heb je het over de kinderen die door Obama gebruikt gaan worden als traan trekkende props als hij uitlegt op welke manieren hij het recht op wapenbezit verder inperkt?

  www.economicpolicyjournal.com

 4. igor schreef op : 7

  Als individu heb ik medelijden met deze jongens, als groep zijn zij wat mij betreft gevaarlijk, de vergelijking met hitler jugend is treffend.

 5. arvr schreef op : 8

  @Hub Jongen [6]:
  Dank je voor het plaatsen van de video. Overigens, als je even doorklikt naar Youtube zie je ook de context van het verhaal.

  Quote eruit:
  “She said she was aware of the video, and that many of the school’s activities are recorded, but that the teacher had been warned in a letter not to put it on the Internet. If he did, she said, he should seek legal counsel.”

  Met andere woorden: Het is OK zolang niemand het weet.

  Ik vind het verachtelijk dat kinderen zo geïndoctrineerd worden op school. Wat voor bagage geef je ze mee voor hun verdere carrière? En ja, dit gebeurd ook in Nederland. Niet zo opzichtig, maar toch.

  .M [9] reageerde op deze reactie.

 6. .M schreef op : 9

  @arvr [8]: “En ja, dit gebeurd ook in Nederland. Niet zo opzichtig, maar toch.”
  Op koninginnedag kunnen we jaarlijk het resultaat zien van de Oranjejugend (van 7 tot 77 jaar). Een miljoen lullo’s die niet alleen een oranje t-shirt dragen maar zelfs hun smoel oranje verven in adoratie van hun idool.

  arvr [13] reageerde op deze reactie.

 7. Vrijdag schreef op : 10

  Tsja, de Nieuwe Amerikanen. Het zal wel niet lang meer duren voordat de VS dezelfde clout zal hebben als pakweg Nigeria, wat helemaal niet zo erg is. Nou ja, voor ons dan. De historische Hitlerjugend zou wel niet blij zijn geweest met de vergelijking. Stelletje racisten dat ze waren.

 8. System fails schreef op : 11

  Trouwens hij heet Barry Sutorro of zoiets .

  Oh ja en zijn geboortebewijs is ook foetsie , en in sommige plekken heeft hij gewonnen met 108%.

  Wordt nog gezellig.

 9. System fails schreef op : 12

  www.redicecreations.com

  Gekker kan je het geloof ik niet krijgen , en oh ja….ik zeg niets…oordeel zelf.

 10. arvr schreef op : 13

  @.M [9]:
  Quote:
  “Op koninginnedag kunnen we jaarlijk het resultaat zien van de Oranjejeugd (van 7 tot 77 jaar). Een miljoen lullo’s die niet alleen een oranje t-shirt dragen maar zelfs hun smoel oranje verven in adoratie van hun idool.”

  Dat is een verduiveld goed argument!

  Zeker, dit is een (indoctrinatie)aspect. Zo wordt het heilige geloof in de staat bij kinderen en ouderen gekweekt en in stand gehouden. Kritiek of reflectie heeft geen plaats hier, het is geloven, geloven, geloven en geloven in …..

 11. J.Snijder schreef op : 14

  Zielig volk zeg, maar ja dat waren die amerikanen altijd al, een stelletje zelfzuchtige allesverslindende immorele bastaards.

  En wij mogen naar hun pijpen dansen.

  @M op 17-01-13 om 2:47 am:

  Je vergelijk gaat een beetje heel erg scheef, op koninginnedag komen de mensen vrijwillig naar onze koningin en eren haar voor alles wat de oranjes voor het land hebben betekend.
  Dat alles niet even prettig is in ons land is niet te wijten aan de koningin en haar familie maar aan de politiek die sinds jaar en dag de mogelijkheden van het koningshuis inperkt en de macht (als die er was en is) wegneemt van het oranjehuis.
  Als u zich iets meer verdient in de geschiedenis van ons politieke bestel zult u zien dat het niet het oranjehuis is dat u besteelt maar de politieke circus arena onder leiding van steeds weer de meest foute mensen in ons land. (een mooi voorbeeld zou het bekijken van de speelfilm, Bernhard schavuit van Oranje zijn of Beatrix, een koninkrijk onder vuur, u zou dan misschien een tipje van de sluier opgelicht krijgen en een indruk hebben van wat er mis is in ons land)

  arvr [15] reageerde op deze reactie.

 12. Ben schreef op : 16

  Vind het om je te bescheuren v/h lachen. WAT EEN TRIESTE MALLOOOOOOTEN. En veeeel te vet, wat veeeel van die nikkers hebben.