Met loonstijging wordt nivelleren nog leuker. 

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

 1. Als Asscher zijn dikke ministerssalaris naar de voedselbank nivelleert is iedereen blij: Asscher omdat hij voor Moeder Theresa kan spelen; de voedselbank; en de rest omdat die niet hoeft meebetalen aan Asscher’s hobby.

 2. Ik heb nooit bezwaar tegen meer geld. Ik kan mij ook voorstellen dat als een bedrijf goed loopt dat een loonsverhoging een positief effect op de motivatie heeft en dus een bedrijf naar een hoger plan tilt.

  Maar iets zegt mij dat meneer Asbak dat niet bedoeld. Meneer Asbreuk bedoeld het Keynesiaanse idee, iedereen meer geld, iedereen meer uitgeven dus meer omzet/bedrijvigheid. Waar het geld vandaan komt? Wil je niet weten. Het zou mij niet eens verbazen als meneer Asput dat ook niet echt weet of snapt.

  Anyhow het staat wel goed tegenover het kiesvee, de partij van meer geld voor jou!

  He psst …. meneer Asgeur … Hint … Probeer eens een belastingverlaging en trap die ruifeters van jouw club uit de bureaucratie het bedrijfsleven in. Leggen wij ze wel uit dat een productief leven echt geen schande is.

 3. Beter zou het zijn als de lonen flink dalen, aangezien de prijzen dan ook meedalen. Heb altijd de indruk dat als de lonen 4% stijgen, de productprijzen met 6% meestijgen.

 4. Ach , de zoveelste bijdehandt die het denkt te weten.
  Zie wat hij financieel heeft achtergelaten in Amsterdam.

  .

 5. en het dan met een belastingverhoging weer afpakken, zoals
  btw, assurantie etc. inflatore financiering heet dat.
  dit is geen goed teken. de overheid dient om de bestedingen van de burger te laten toen nemen juist in te krimpen en het er niet op te laten aankomen dat de wal het schip zal doen keren

 6. Besturen van een land is noodzakelijk. Daar kun je alle begrip voor opbrengen, er is echter een fatale fout gemaakt door een bestuur via Politieke partijen te laten samenstellen. Politieke partijen bestaan voornamelijk uit idealisten en er zijn maar weinig mensen betalend lid van. Het zijn vaak vrienden onder elkaar die de functies verdelen gaan. Als je het realistisch en commercieel bekijkt lijkt het nergens op en wordt het tijd dat er een andere methode van het bestuur benoemen wordt opgezet. De macht niet naar politieke partijen maar naar de burgers, en de basis daarvan is het Gemeentelijke beleid waar de inwoners hun bestuurders op straat kunnen aanspreken. De politieke macht moet doorbroken worden !!

Comments are closed.