Bitcoin     Wie heeft kennis of ervaring over Bitcoins? En wil die kennis en/of ervaring uitwisselen met andere geïnteresseerden? Mail:  info@vrijspreker.nl
Zie ook onderstaand artikel: Bitcoin versus Bernanke en Knot
 

1 REACTIE

  1. Hallo Hub ,

    Ben nu sinds 2 jaar ‘bezig’ met bitcoins. In die tijd heb ik bitcoins gekocht en verkocht. o.a. bij OTC mt-gox en bitcoin.de en zelfs op marktplaats. Mijn ervaringen zijn overwegend positief. Jammer genoeg heb ik mijn eerste muntjes veel te vroeg verkocht (bij een koers van ongeveer 1 euro). Minen gaat nog wel in tegenstelling tot wat men zegt.Een echt betaalmiddel is bitcoin nog niet maar de munt heeft een ongeloofelijk (!) potentieel. Zowel economisch als computertechnisch is het bitcoin concept erg robuust.

    Groeten Raymond Koster

Comments are closed.