Succes4De schrijvers van de Vrijspreker wensen U een Gelukkig en VRIJ jaar.

Zij spreken daarbij de wens uit dat ook u veel mogelijkheden kunt realiseren om IETS voor die Vrijheid te DOEN. In de huidige situatie is “iets” doen door “velen” de enige manier om Vrijheid te bereiken.

1 REACTIE

 1. Jullie ook een vrij (en gezond en gelukkig) 2013 gewenst!
  .
  Vrijheid bereiken is een kunst apart. Je kan het individueel aanpakken (emigratie, je zo veel mogelijk onttrekken aan de bureaucraten hier). Of activist worden als je het hier voor iedereen wilt bereiken. Of iets nieuws verzinnen.
  .
  Zoals een oude Chinees ooit zei: een reis van duizend mijl begint met een stap. Een goede eerste stap lijkt mij al ambitieus genoeg.
  .
  .
  .
  . P.S. (fijn dat jullie de alinea’s wegjorissen)
  .

Comments are closed.