2 REACTIES

  1. Ik zag het interview ook. Ik weet he niet met de Kim.
    Hij is een voorstander van IP. Hij is vrijgelaten (onder welke voorwaarden)
    Hij adviseert nu dat je met je congresman moet gaan communiceren dat je het niet met de onderdrukking eens bent. Ook dat politici zo ontzettend om die waardevolle stem van je geven. Dat lijkt me niet de meest produktieve besteding van je tijd.

    Andre NI [1] reageerde op deze reactie.

  2. @pcrs [1]:

    Glas half vol of half leeg. Ik zeg half vol. De nieuwe Mega service en de diverse encryptiediensten gaan het moeilijker maken voor de overheid om digits te traceren. En da’s wat er nodig is om uiteindelijk o.a. centrale banken te beconcurreren. Kim mag van mij een voorstander van IP zijn, en jan en alleman adviseren om wat dan ook te doen. Wat telt is zijn diensten en die van zijn concurrenten, die er ook zullen komen.

Comments are closed.