dinsdag, 22 januari 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Goed nieuws, Nederlanders worden wakker.

Vertrouwen_studentHet vertrouwen in politici en bestuurders van bedrijven is in Nederland verder gedaald.  Zij gaan kennelijk zelf weer denken! Slechts 10 procent gelooft nog dat bedrijfsbestuurders de waarheid spreken en 6 procent denkt dat van politici. Nederlandse politici behoren daarmee tot de ongeloofwaardigste ter wereld.
Dit bewijst de “Trustbarometer” van PR bedrijf Edelman
Het valt daarbij op dat hier genoemd wordt: “Politici en Bestuurders van Bedrijven”

Logisch dat dit samengaat in deze corporatistische maatschappij. Een maatschappij die beheerd wordt door politiek en big business.

Het wordt hoog tijd dat ieder individu weer Vrij wordt. Weer vertrouwen krijgt in zichzelf en andere individuen!
Maar dat kan alleen als veel meer mensen begrijpen “WAT VRIJHEID IS.

En om dat te bereiken kunnen alle mensen die vrij willen zijn, meewerken om de moraliteit en de voordelen van Vrijheid aan anderen duidelijk te maken.

(Kunt u dat duidelijk maken? )
En/of hebt u ideeën hoe dat beter/sneller kan?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Cultuur, Economie, Libertarisme, Overheid, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Zwaardstrijder schreef op : 1

  Al is het maar om met elkaar te verbinden,en te kunnen vinden!
  Gezamelijk onze ‘nieuwe’ weg,
  Als je er aan toe bent,laat dan je ware innerlijk spreken.
  >>>>>>www.vrijspreker.nl

 2. Zwaardstrijder schreef op : 7

  @Locke [6]: @ Locke

  Dan heb je dus niet de moeite genomen om de lezing van Luca
  te bekijken,
  daarna zie ik alsnog graag uw/je reaktie
  btw…dit heeft niets met J.Oldekamp en(SOPN)van doen
  hoewel Johan wel zijn soevereiniteit heeft geclaimd
  dus hier nogmaals de lezing van;

  www.youtube.com

  Locke [12] reageerde op deze reactie.

 3. J.Snijder schreef op : 9

  Misschien na het wakker worden en zelf gaan denken een idee om eens te steunen ?

  petities.nl

  Je zal het maar voor elkaar krijgen de macht weer terug te geven aan de burger, zou leuk zijn toch ?

 4. Hoeder schreef op : 10

  @Henk [8]: Precies!
  Hoe dom zijn mensen eigenlijk wel niet? Als ze toen, op 12 september hadden nagedacht had dat veel ellende en nog meer ellende die komt kunnen voorkomen. Berouw komt na de zonde.
  Nu nog het bewustzijn dat de EU ons alleen maar narigheid brengt.
  Overigens een schande hoe weinig aandacht er in de media was dat van Rompuy 5 miljard (!) aan een een door de moslimbroederschap bestuurd land zijnde Egypte, gaf. Een club die alle niet moslims haat en Israel van de kaart wil vegen.

  arvr [16] reageerde op deze reactie.

 5. arvr schreef op : 11

  Met alle respect, ontevredenheid van het volk leidt niet tot beter inzicht in de materie en kan ze zelfs in grotere getale richting collectivisme sturen.

  Omdat de collectivisten een betere propagandamachine hebben.

  Sorry voor het slechte nieuws.

 6. Locke schreef op : 12

  @Zwaardstrijder [7]: Ik las de titel te snel en ik zag ‘niburu’ en ‘soeverein’ en mijn hersens vulden de rest van zelf aan.

  Het filmpje heb ik bij nader inzien wel eens uitvoerig bestudeerd. Ik ben erg benieuwd hoe het idee zich gaat ontwikkelen. Maar ben bang dat deze soevereine mensen erg in de problemen zullen komen wanneer er ernstige calamiteiten gaan ontstaan tijdens het verergeren van de crisis.

  Zoals ik al zeg bestaat het nog niet zo lang en is het me nooit duidellijk geworden wat de risico’s zijn.

  Ik beshouw mezelf als klassiek-liberaal en ben dan ook niet tegen een staat in het algemeen, maar wel tegen de huidige. En uberhaupt de hele verpeste cultuur die dit land aan het beleid van socialisme heeft overgehouden.

 7. Zwaardstrijder schreef op : 13

  Kan het me ook zo voorstellen maar de aankomende periode
  gaan mensen steeds meer ‘verliezen’ van ..
  en is te voorzien dat we vindingrijk moeten zijn,en velen zullen dat nog gaan ondervinden en dat zal hard gaan aankomen
  Omdat het voor ons ‘wakkeren’ je het ziet gebeuren lijkt het sneller en sneller te gaan en het lijkt of de rest zo ver achterblijft,en dat het ontwaken zo traag lijkt te gaan,en toch gebeurt het
  Waar zouden de soevereinen zich vergissen?

 8. Raymond schreef op : 15

  @Henk [8]:

  Er is ook weer massaal gestemd op Obamie ( aka Barry Suttoro ) , in sommige districten met een verpletterende overmacht van 108%.

  En voor de rest laat ik het er maar bij zitten , en ik denk dat je inderdaad maar eens opnieuw je bril moet gaan poetsen.

 9. arvr schreef op : 16

  @Hoeder [10]:
  Quote:
  “Overigens een schande hoe weinig aandacht er in de media was dat van Rompuy 5 miljard (!) aan een een door de moslimbroederschap bestuurd land zijnde Egypte, gaf. Een club die alle niet moslims haat en Israel van de kaart wil vegen.”

  In de wereld van Rompuy is dit geen schande maar logisch. De Amerikanen hebben met een gelijkelijk bedrag Mubarak op de been gehouden. Amerika is even “uit” in Egypte. Dus Rompuy gaat nu de deal aan en doet een bod op de Egyptische “Loyaliteit”. Gewoon weer dezelfde machtsspelletjes.

  Welkom in de wereld van Meneer Rompuy. Voelt u ook al de braakneigingen opkomen?

 10. Vilseledd schreef op : 17

  Als ik zowel Rutte als Pechthold vandaag hoor antwoorden, dat we in 2014 een referendum hebben (de gebruikelijke Europese verkiezingen), dan is de vuilcontainer de enige juiste plaats voor ze. Alsof de burger niet weet, wat het verschil tussen stemmen op poppetjes en stemmen voor een besluit (alleen ja en nee mogelijk) is?

 11. Marga, soeverein mens schreef op : 18

  Er wordt geklaagd en geklaagd. Maar wat wordt er werkelijk gedaan? Aleen maar verder geklaagd. Ik ben soeverein. Dankzij Luca. Hoemeer mensen zijn eigen soevereiniteit gaat claimen, hoe sterker wij staan. Dan worden wij allen steeds sterker en kunnen we een grote vuist maken. Wat is het wat je nog steeds tegenhoudt? Ik weet het wel. Angst. Angst en luiheid. Ach, wat kan het jou allemaal verschelen? Ik heb het toch goed! Dat is wat er gauw gezegd wordt. IK HEB HET TOCH GOED. Oh ja, je hebt het goed terwijl je als slaaf gebruikt wordt, je hebt het goed, terwijl je op allerlei fronten onderdrukt wordt. Je hebt het goed, terwijl je niets meer te zeggen hebt over je eigen leven, je geld, je toekomst. Tjongejonge! Wat een mooi leven.

 12. Locke schreef op : 19

  @MareJane [14]: @MareJane [14]: Geen idee ik luister naar zijn visie en analyse, ik beoordeel hem niet op zijn ‘vriendjes’