groenDe groentjes van de Green Growth Action Alliance, (GGAA) hebben in Davos op het World Economic Forum hun ongetwijfeld gesubsidieerde meesterstuk geopenbaard: de wereldregeringen moeten JAARLIJKS $ 700 miljard aan lage CO2 groene investeringen gaan doen. Ter voorkoming van de klimaatverandering. (uit Oilprice.com)

Alsof je een zwembad leeggooit. De lieverds van de GGAA willen dat dit enorme bedrag jaarlijks besteed wordt aan schone energie projecten en infrastructuur, duurzaam en laag CO2 transport, energie efficiency in gebouwen, om zodoende de klimaatverandering te beperken.

Ik vertaal zo letterlijk mogelijk: ‘vanwege het duidelijke bewijs (sic) van de huidige negatieve klimaat veranderingen en de potentieel vernietigende impact in de toekomst, moet er groen geïnvesteerd worden willen we naar een stabiele, levensvatbare en inclusieve wereld economie komen’. 

En ik weet wel wie die economie moet gaan leiden en wie die $700 miljard per jaar mag overzien. Duidelijk is hier sprake van een nieuwe wereldorde. Leuk geprobeerd en ze komen er nog aardig mee weg ook, dat is het ergste. Niemand ? die de vragen  stelt van: van wie wordt dat geld eerst afgepakt, ten koste van welke andere plannen? En zelfs al zou die klimaatverandering er komen en zelfs al zou het door de CO2 komen, wat zijn dan de schades tov van 10 jaar 700 miljard te besteden? Kun je met een fractie van dat geld niet veel meer mensen redden/helpen met nieuwe medicijnen/behandelingen etc? Hoe groen kun je zijn?

Nogmaals, het is makkelijk (uit)delen met andermans geld, maar een zo overduidelijke greep naar de financiële macht had ik al een tijdje niet gezien.

7 REACTIES

 1. Langzamerhand komt de global warming hoax tot een einde. Het wordt nu glashelder dat de modellen (waarop het alarmisme gebaseerd is) niet parallel lopen met de realiteit.

  Quote:
  “maar een zo overduidelijke greep naar de financiële macht had ik al een tijdje niet gezien.”

  Het heeft altijd al deel uitgemaakt van het plan. Feitelijk, dat was het plan. Klimaatalarmisme is nooit meer dan het vehikel geweest voor dit soort dingen.

  De grote verliezer is de natuur. Want daar zijn die miljarden die er tot nu toe verspild niet naar toe gegaan.

  Voor wie nu nog de VN als een edele, vrede en vrijheid brengende club ziet:
  Doe je ogen maar open en aanschouw de werkelijkheid. Schrik niet!

  Meneer Storm [7] reageerde op deze reactie.

 2. Ik heb met altijd al afgevraagd op basis waarvan men zegt dat het klimaat veranderd door temperatuurstijging. Die temperatuur wordt nog geen 150 jaar gemeten, dus waar gaan ze van uit. Bovendien is de aarde vaker ijsloos geweest, net als dat er ijstijden geweest zijn. Niets nieuws onder de zon, maar slechts angst zaaierij waar veel geld aan wordt verdiend.

 3. na het falen van communisme heeft men zich gewend tot ecofascisme om op die manier hun socialistische agenda van onderwerping voort te zetten. ze worden niet voor niets watermeloenen genoemd. groen aan de buitenkant, rood van binnen.

 4. @Caroline [5]:
  agenda 21 wordt pas echt gevaarlijk wanneer deze kruist met de
  codex alimentarius.
  overigens had xandernieuws op 10/10/2012 een zeer interessant
  artikel over de uitwerking van agenda 21 voor de eu/nl. daar word
  je zeker niet vrolijk van.
  het schijnt dat er momenteel onderhandelingen plaatsvinden tussen
  de eu en de vs over een (nieuw?) vrijhandelsverdrag.
  er wordt bijv. gesproken over auto’s, in de vs de tests door-
  staand hebbend, welke in de eu dan niet opnieuw behoeven te worden getest. lijkt leuk, maar ik ben bang dat het er op uitdraait dat in de toekomst de eu zal worden overstroomd door
  hormonen met een klein beetje vlees erom heen en vooral met
  genetisch gemanipuleerde rotzooi, waarvan nog niemand weet
  wat dat voor toekomstige schade aan de mens, het dier en zijn omgeving zal brengen.
  dat bedoel ik met: waar de codex agenda 21 kruist.

Comments are closed.