allahhIn Engeland is onlangs een 18 jarige man vrijgesproken die sex heeft gehad met een 13-jarig meisje. Dan volgt vaak een aanklacht van verkrachting. De reden waarom de rechter in deze tot vrijspraak is overgegaan is dat de dader een streng islamitische opvoeding heeft gehad. En dus niet op de hoogte was van de wetten van het land waar hij was opgegroeid.

Aldus meldt de Mailonoline. De “opleiding” die hij in de madrassa had gekregen had hem geleerd dat vrouwen waardeloze wezens zijn die niet meer waard zijn dan een op de straat geworpen stuk snoepgoed. Ook het gebrek aan ervaring dat de dader heeft met vrouwen vanwege zijn geloofsachtergrond en scholing werden als verzachtende factoren naar voren gebracht.

De dader claimde dat het 13-jarige meisje niet onwellwillend stond tegenover de sexuele activiteit, iets dat door de rechter als niet relevant werd gekwalificeerd.

Het interessante is hier dat het geloof in een oud boekje je dus in een rechtstaat kan vrijwaren van straf. Een straf die ieder ander zou krijgen. Dit betekent dat een moslim gemeenschap in Engeland waar men zich geheel gaat afzonderen, men gewoon de sharia kan uitvoeren. De inwoners van die afgesloten gemeenschap die dus geen kennis hebben genomen van de wetten van het land mogen dus ongestraft overspeligen stenigen als dat in hun “heilige geschriften” staat. Of toevallig hun wijk doorkruisende passerende vrouwen lastig vallen en verkrachten. Homo’s in een zak van een hoog gebouw afwerpen, handen afhakken.

Allemaal bij deze gesanctioneerd door een Engelse rechter. Het enige wat nodig is, is naiviteit en het niet kennis nemen van de wetten van het land waar je woont. En je beroepen op wat oude heilige documenten.

Wat is er enger, dit soort rechters of dit soort gelovigen?

23 REACTIES

 1. Nieuwe smoes voor zwartwerkers in Engeland:
  *Sorry ik was libertarisch opgevoed had geen idee dat belastingen verplicht waren.*

 2. Quote:
  “Wat is er enger, dit soort rechters of dit soort gelovigen?”

  Het idee dat een geloof kan worden gebruikt als excuus voor dit soort foute acties.

  Ik heb ook wel de indruk dat het hele doorgeschoten “Politiek Correcte Multicultureel” gebeuren in hoge mate dit soort toestanden mogelijk maakt.

  Jammer dat het verhaal en de achtergronden van het meisje in kwestie niet goed uitgelicht worden. Als zij er volledig mee ingestemd had zou je nog kunnen beargumenteren dat het een vrije keus was. Maar dan zoek je wel heel erg de grens van het libertarische vrijheidsdenken op. Want als een grietje van 13 dit soort dingen doet klopt er toch echt iets niet.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. In grote delen van Brazilie is het volstrekt normaal dat meisjes van 11, 12, 13 seks hebben met mannen die twee keer zo oud zijn. De staat is hier in het Westen gewoon totaal doorschoten t.a.v. vrouwen, op meerdere vlakken. Hoe gebruikelijk is het niet voor zg. “feministen” om een man alles af te nemen, huis, kinderen en dan krijgt ze ook nog de rest van haar leven alimentatie. Off topic, maar doorschoten t.a.v. vrouwen is het Westen op meerdere terreinen. Het is ook geen wonder dat mannen liever single blijven inmiddels.

  arvr [8] reageerde op deze reactie.

 4. Om een 18 jarige jongen die een meisje van 13 neukt nou van pedofilie te beschuldigen is ook wel iets overdreven.

  Als hij haar daadwerkelijk verkracht heeft, zou hij daar zeker wel voor veroordeeld moeten worden. Maar als het meisje zegt dat ze verkracht is en de jongen dat het vrijwillig was, dan zit er inderdaad weinig anders op dan vrijspraak. Maar dan heeft het ook niets met de islam te maken.

  Overigens wist ik ook niet dat seks voor het huwelijk is toegestaan binnen de islam. Iemand die enkel met de koran is opgegroeid zou dat toch moeten weten.

  arvr [6] reageerde op deze reactie.
  Logic [17] reageerde op deze reactie.

 5. @Primitieveling [5]:
  Quote:
  “Maar als het meisje zegt dat ze verkracht is en de jongen dat het vrijwillig was, dan zit er inderdaad weinig anders op dan vrijspraak.”

  Dank voor de tip! Ik kan nu met een gerust geweten weer gaan verkrachten, ik weet nu wat ik moet doen!

  Ho. Wacht….

  Er zijn meer manieren om achter de waarheid te komen dan de verhalen van de betrokkenen zelf.

 6. Seks voor het huwelijk in de islam: daar gebruiken ze thuis de geiten voor en eenmaal geëmigreerd naar hollandistan de nederlandse meiden.
  Wel eens gezien hoe die meiden van 14 er hier bijlopen? Wel eens gezien bij je eigen zoon hoe graag die meiden van rond de 14 willen? Initiatief gaat volledig van die meiden uit.

 7. 13… DERTIEN… Dat is in mijn ogen nog een kind. En van kinderen moet je met je gore poten afblijven. Ook al ben je een moslim. Stop je puddingbuks dan in een geit of een stofzuigerslang als je zo nodig moet, maar blijf van kinderen af. Zulke figuren wens ik eeuwige kruisrot en dan maakt het mij geen ruk uit of ze moslim zijn, katholiek, protestant, cylon, jood, batman of wat voor figuur dan ook.

  wees lief voor uw dierbaren

  arvr [12] reageerde op deze reactie.
  frank [13] reageerde op deze reactie.

 8. @Hub Jongen [3]:
  Ik zeg als eerste dat het niet duidelijk is wat de motivaties van het grietje in het bovenstaande verhaal is. Ook dat het regelmatig voorkomt dat kinderen in een bui van grenzeloze naïviteit hele domme dingen doen met sociale media.

  Voor wat het soms “Hoerige” gedrag van een aantal van hen (en nee, het is niet zo dat alle grietjes dit gedrag vertonen) wil ik even tikken aan praxeologie, dat is het beredeneren waarom mensen (dus ook kinderen) in een bepaalde omgeving een bepaald handelen vertonen. Dat stelt vragen:

  – Wat is de omgeving waarin deze grietjes verkeren waardoor ze zo handelen?
  – Wat is de motivatie voor deze grietjes om zo te handelen?

  Verder: Een kind van 13 is een volwassene in wording. Maar nog steeds kind. Met alle beperkingen van het kind zijn.

  frank [15] reageerde op deze reactie.

 9. @Pendragon [9]: Je moest eens weten hoe graag hollandse meiden met mijn zoon van 16 willen. Komen elk weekend langs, willen met hem uit en nemen voortdurend het initiatief met zoenen enz. Hij vindt al die aandacht wel leuk, maar ze zijn wel erg jong.
  Dan kan jij wel zeggen dat je er met je ‘gore poten’ vanaf moet blijven, maar he, ze willen zelf zo graag en nemen het initiatief.

 10. @frank [11]:
  Quote:
  “en Brazilie is als land groter dan west- en oosteuropa bij elkaar.”

  China ook. De Russische federatie ook. En nee, die doen ook dingen die wij niet willen. Heb je er wel eens stil bij gestaan dat het gedrag van veel van die Braziliaanse grietjes armoede gedreven is?

  frank [16] reageerde op deze reactie.

 11. @arvr [10]: Kijk eens een dag MTV en je weet meteen waar deze grietjes het zien en van overnemen. En kijk eens op een zaterdag in de winkelstraat hoe velen erbij lopen. Niet allemaal, maar veel meiden van dertien lopen er gewoon als sletten bij. Breezersletje is als woord niet uit de lucht komen vallen.

 12. @arvr [14]: Nee, dat is niet armoedegedreven. Ik kom zelf al mijn hele leven in Brazilie en mijn vrouw komt er vandaan. Niemand daar vindt het vreemd en de meiden zelf van 13 en 14 zijn veel verder dan jongens van die leeftijd en willen het zelf. Het initiatief gaat bijna altijd van de meiden uit.

  arvr [18] reageerde op deze reactie.

 13. @Primitieveling [5]:

  Om een 18 jarige jongen die een meisje van 13 neukt nou van pedofilie te beschuldigen is ook wel iets overdreven.

  Dat is het arbitraire van de wet. De jongen is 18, dus is hij volwassen, dus is hij ‘pedofiel’. Was hij 17 geweest, was het meteen anders geweest.

 14. @arvr [18]: Normaal? Wat is normaal? Als ik de natuur bekijk dan zijn vrijwel alle soorten na cirac 1 jaar geslachtsrijp; een olifant is dat met de leeftijd van 10 jaar. Mensen zijn zo’n beetje de traagste van alle soorten. Wij doen vervolgens ook nog eens heel calvinistisch en bepalen per wet notabene dat seks pas legaal mag als je 16 bent. In heel wat landen ligt de age of consent overigens op 14 ook in europa; zie http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe

  Ik heb er totaal geen moeite mee als een meisje van 13 seks heeft, mits zij dat zelf geheel vrijwillig wil en ja die zijn er genoeg. Wij doen wel zo verschrikkelijk preuts hierover, terwijl als ik zie hoe meiden en jongens op 13, 14 jarige leeftijd met elkaar omgaan dan vind ik het gewoon ronduit hypocriet of in ieder geval niet van deze tijd hoe spastisch er mee omgegaan wordt.

 15. wat een onzin dit gebeurd dagelijks in deze kikkerland op school kerk sporten,mensen die naar thailand gaan om met kleine kinderen te spelen dit bericht is 100% onzin maar de werkelijkheid is dat hier in nl nergens je kind veilig is dus kijk even naar jullie kikkerlandje voordat je onzin praat ,of lezen jullie de krant nooit ,ELKE WEEK IS HET WEER RAAK

 16. hahaha een moslima die het goedpraat omdat de blanke gristenen het ook doen; proest!

 17. @arvr [12]: … De gehaktmolen. Wat een briljant alternatief. Ik benoem u bij deze tot minister van briljante zaken.

Comments are closed.