zeemeeuwPetities zijn een middel om falend overheidsbeleid aan de kaak te stellen. Er zijn veel petities die prima in lijn liggen met onze wens voor meer vrijheid en minder agressie. Deze petities verdienen daarom onze steun! Lees ook onze eerdere aankondiging.

Op Vrijspreker.nl verschijnt vanaf vandaag iedere laatste vrijdag van de maand een lijst met nieuwe vrijheidsminnende petities. Deze petities bevelen we jullie van harte aan.

Deze petities zijn geselecteerd uit de vele nieuwe die wekelijks verschijnen op www.petitites.nl. Ze voldoen aan de volgende eisen:

– De petitie roept op tot of leidt tot belastingverlaging, minder overheidscontrole of minder overheidswetgeving

– De petitie eerbiedigt het Non Agressie Principe

– De petitie is helder, eenduidig en professioneel geformuleerd

Een petitie ondertekenen is eenvoudig: je vult je naam en e-mailadres in; naar dit adres wordt een e-mail gestuurd met een bevestigingslink. Hiermee maak je je ondertekening definitief. Je ondertekening komt standaard anoniem onder de petitie te staan. Wil je herkenbaar op de site, vink dan een hokje aan.

Onderteken daarom onderstaande petities en geef het libertarisme in Nederland een stem!

Zonnepanelen petitie.Wist u dat er een invoerheffing zit op zonnepanelen? Aan de ene kant stimuleren, aan de andere kant extra heffen

Hondenbeleid wordt steeds mens en dier onvriendelijker, geef de honden een park weer terug en stop het misbruik van honden als melkkoe om gemeentebegrotingen sluitend te maken.

Vuurwerk ligt nu zelf onder vuur, petitie 1, petitie 2 en petitie 3

Ooit komt er een grote petitie die oproept om uit te EU te stappen, dit is de anti EU petitie voor vandaag.

Een petitie die bijna een derde van de voor een burgerinititatief benodigde 40 duizend handtekeningen heeft is hier te vinden. Gezondheidsclaims mbt supplementen mogen niet langer gedaan worden, een inbreuk op vrijheid van meningsuiting en pers.

Verder kan men tekenen voor de halal kip, tegen Rutte 2 tegen de hoge verkeersboetes en tegen geld voor de Grieken, herstel, tegen geld voor de Egyptenaren, die krijgen immers van de EU 5 miljard toebedeeld.

Dank, Prepperoni

3 REACTIES

  1. Interessante constatering in vuurwerkpetitie 3. Dat in Belgie geen sprake is van overlast (opblazen prullenbakken etc.), omdat daar alle vuurwerk gelegaliseerd is.

Comments are closed.