Reacties
 1. ric ardo schreef op : 1

  Nigel, you’re the best- Love ya. Als we dan toch een europa 1 moeten zijn met één europese president dan zou ik voorstellen om Nigel Farage op die plaats te zetten zonder bemoeienis van andere politieke partijen- regeringen enz enz. Deze man heeft gelijk in alles wat hij zegt. Volg hem in EU parliament.. op youtube.. HE IS SO RIGHT!!

 2. Dikke Leo schreef op : 2

  Ik heb het al naar de redactie van vrijspreker gestuurd via info@vrijspreker maar toch dan ook maar hier even de link hoe Nigel het verwoordt gisteren in het EP

  www.youtube.com

 3. ric ardo schreef op : 4

  @Vrijdag [3]: Dat krijg je als je op school in England alleen de voordelen voorgeschoteld krijgt dat de EU de goede kant op gaan is. Brainwash is het goede woord. Die komen er wel op terug wanneer Bulgarije en Kroatie een tsunami ongeschoolde mensen naar england stuurt om…. Democratie is een droom, autocratie is de realiteit.

  Vrijdag [5] reageerde op deze reactie.

 4. Vrijdag schreef op : 5

  @ric ardo [4]: het zou inderdaad beter zijn als die thuisbleven, aan de andere kant doen die mensen productieve arbeid tegen weinig geld. Ik denk dat de jonge Britten dit als een veel groter gevaar zien:

  www.geenstijl.nl

  …en inzetten op Europese solidariteit als bolwerk tegen de echte tsunami, die uit de derde wereld. Er komen geen Kroatische of Bulgaarse zones.