Brief_Open1aan alle Raad en Statenleden van de Provincie Groningen en Drenthe en bestuurders van de Gemeenten Groningen, Assen en Tynaarlo.

Geachte Bestuurders,

Dat het Dagblad van het Noorden, zoals op 12- 01-1913,  steeds negatieve stukken over vliegveld Eelde plaats, is inmiddels voldoende bekend. Deze krant ondersteunt met eenzijdige informatie, en suggestieve insinuaties van zaken richting de burgers en bestuurders en veroorzaakt schade aan de werkgelegenheid, en is onrechtvaardig tegenover mensen die democratisch gekozen hebben voor verlengging van de startbaan.

Ik begrijp deze journalist niet dat hij zich daarvoor leent. Waarschijnlijk zal hij het ook niet waarderen als je negatieve geruchten over het dagblad uitdraagt en zijn baan op het spel zou komen te staan.

Mijn verzoek is dan ook om de opmerking in het dagblad van het noorden van de journalist dhr. Kiers dan ook te negeren en  naast u neer te leggen, dit stuk in de krant is slechts bedoeld om  tweedracht te zaaien in de politiek, uiteraard op aandrang van een kleine groep tegenstanders welke met nutteloze rechtszaken vertragingen willen veroorzaken, maar nimmer succes geboekt hebben. Dit is een nieuwe methode om de zaak te willen traineren

Hoogachtend,

R van der Sluis,
LEEK

2 REACTIES

 1. Dit zou het stuk kunnen zijn wat hier aangehaald wordt:

  Artikel op de site van de Vereniging Omwonenden Luchthaven Eelde

  Standpunten van deze club

  Moeilijk om hier zicht op te krijgen. Het kan zeer goed zijn dat de lokale bureaucraten deze luchthavenplannen tegen een hoop dingen in hebben doorgedrukt.

  Alhoewel ik ook bekend met (via een kennis) wat het gedrag van de klagers is in het geval van Schiphol. Tientallen klachten over een vlucht die wel gepubliceerd was (was geloof ik toen teletekst) terwijl het toestel zelf geen meter had bewogen wegens ordinaire pech.

 2. Nu zetel ik in het Gooi , en moet met lede ogen elk jaar lezen dat de geluids-overlast weer is toegenomen!
  Ik weet niet welke debieltjes deze onzin in elkaar lopen te frobelen , maar die straal-motoren van anno 2013 zijn bijna fluister-stil geworden.
  Een bontkraag op z,n scootertje produceert meer lawaai.

  .

Comments are closed.