Nu Duitsland zijn goud dat ligt in Frankrijk en Amerika terug maar huis wil hebben, denken er meer landen over om hetzelfde te doen. Wat vindt u? Moeten we dat in Nederland ook niet willen? Voordat we achter het net vissen? En om te beginnen op korte termijn een onafhankelijk onderzoek eisen wat nu precies waar ligt? Teken dan petitie : http://tinyurl.com/a9ddel3  (al 1.784 doen mee)

 

 

4 REACTIES

  1. Vandaag las ik – per ongeluk – een stuk in de telegraaf over een enquête onder Nederlanders over de vraag of Nederland, in navolging van Duitsland, ook het geld uit Frankrijk en de VS moet terughalen. Een vrij groot gedeelte was voor.

    Persoonlijk maakt het mij allemaal niets uit. Op de staat kun je niet vertrouwen. Dat geldt voor alles wat ze uitspoken en misschien wel het meest als het gaat om geld.

    Het belangrijkste is dat je zelf je goud binnen handbereik hebt. De rest is ruis.

    Maverick [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.