lliHet is lange tijd geleden dat we een libertarische Amerikaanse spreker konden overhalen om naar Nederland te komen. Dat is gelukt! Glenn Cripe komt zelfs drie dagen lang naar Nederland. Iedere avond zal hij een lezing geven: 5 maart te Den Haag, 6 maart te Amsterdam, 7 maart te Groningen (details volgen). De lezing zal uiteraard in het Engels zijn. Glenn spreekt over zijn vele reizen en liberty camps die hij heeft helpen opzetten. Het beloven mooie avonden te worden waarin we worden meegenomen naar landen als  Albanië, Armenië, Brazilië, Georgië, Ghana, Kazachstan, Kirgizië, Litouwen, Mozambique, Nigeria, Polen, Portugal, Slowakije en Slovenië. Hij heeft vaak de eerste zaadjes van vrijheid gelegd in landen langdurig overheerst door communisme. Het worden mooie verhalen ondersteund met beeldmateriaal.

Dit is de uitnodiging voor de meeting in Amsterdam. Verzoek is uw komst naar de bijeenkomst te Amsterdam te bevestigen met een mail naar info@vrijspreker.nl zodat we een indruk hebben van de opkomst en eventueel een grotere zaal kunnen huren. De meeting zal op 6 maart gehouden worden in de Bekeerde Suster. Aanvang 20 uur te Kloveniersburgwal 6. Toegang is gratis.

1 REACTIE

  1. Volgens Alexander Hamilton is vrijheid, de vrijheid om rijkdom te verwerven. Maar deze vrijheid kan slechts aan een klein deel van de gemeenschap gegarandeerd worden op voorwaarde dat zij aan het andere deel, dat niettemin de meerderheid vormt, onthouden wordt. (Ernest Mandel)

Comments are closed.