Howard_Overheidscontrole

6 REACTIES

 1. Prachtig weergegeven, maar begrijp wel dat de government een façade is geworden. De overheid is een onderdaan en controlerend onderdeel geworden van corporatistische machten en is niet meer dan een uitvoerende macht onder de absolute macht die zo de wet en ons controleert. It’s all about the money.

  Willen wij de macht terug en nog enigszins een zachte landing maken, dan breng de private centrale fascistoïde banken ten val en geef de financiële macht terug aan gezonde en weldenkende groepen met financiële overheidsdeskundigen. Een staatsbank die open en direct werkt met de buitenwereld zou de oplossing kunnen zijn en de overheid moet terug naar haar corebusiness en minimaal zijn. Belastingen verlagen tot een aanvaardbaar niveau zodat mensen zelf weer beschikken over hun leven en financiën.

  Daarnaast iedere vorm van corruptie met harde hand neerslagen en ongeacht wel bedrijf dan ook die zich via lobby clubs of spelletjes willen bemoeien met politieke of binnenlands en buitenlandse problemen gelijk achter slot en grendel plaatsen…Een kogel zou niet libertarisch zijn, maar begrijpelijkerwijs zou dat wel het meest doeltreffende zijn.

  Jan Snijder [2] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [3] reageerde op deze reactie.

 2. Wat lijkt het mij geweldig om al dat tuig voor het tribunaal te krijgen.Wat zou ik lachen,als ik die schijters daar zag staan.

 3. We moeten meer kijken naar de machten die achter de overheid schuilgaan, dan naar de overheid zelf. Anders gezegd is er een ernstig gebrek aan democratie, terwijl het beleid gericht is op de belangen van de multinationals en de internationale bankiers ten koste van de werknemers en de ondernemers van het midden- en kleinbedrijf.

Comments are closed.