LLI2Vrijheid ver van ons bed verspreiden – Albanië, Armenië, Brazilië, Georgië, Ghana, Kazachstan, Kirgizië, Litouwen, Mozambique, Nigeria, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië en de VS.

Op de LP-bijeenkomst Groningen van donderdag 7 maart ‘wervelt’ globetrotter Glenn Cripe langs, en spreekt over “Vrijheid ver van ons bed verspreiden – Albanië, Armenië, Brazilië, Georgië, Ghana, Kazachstan, Kirgizië, Litouwen, Mozambique, Nigeria, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië en de VS”. Hij begeleidt dit met veel beeldmateriaal, en verwelkomt vragen en discussie.

Glenn heeft daarnaast aangegeven dat afhankelijk van van wat past bij de belangstelling van de toehoorders, hij voorbeelden zal uitkiezen van de lessen die hij zijn studenten bijbrengt, zoals “Wat wordt gezien en wat niet wordt gezien” van Bastiat, en “De Betekenis van Geld” van Ayn Rand.

Hij brengt zijn Liberty Camp collega Ilia Meshvildishvili mee uit Tiflis in Georgië. Ook Ilia zal spreken over zijn avonturen met het verspreiden van de vrijheidsboodschap.

Over de sprekers:
Glenn Cripe is een mede-oprichter en Executive Director van het Language of Liberty Institute( LLI). Uit Chicago afkomstig, heeft hij daarna in een stuk of tien steden in Amerika en daarbuiten gewoond, en heeft zijn thuis nu in Arizona. Hij studeerde talen en financiële economie op Indiana University, en bouwde daarna een carrière op in de IT-sector. Als hoofd van LLI, recruteert en ontwikkelt hij nieuwe lokale partners, alsmede instructeurs, en donors; en hij organiseert de LLI Liberty Camps. Hij zorgt ervoor dat aan het LLI netwerk vrijheidsstrijders uit nieuwe oorden worden toegevoegd; en hij houdt zich bezig met de planning van de lange-termijn groei van LLI.

Ilia Meshvildishvili helpt Glenn LLI Liberty Camps in Georgië te organiseren. Hij studeerde aan de Vrije Universiteit van Georgië, geeft les in het vak economie, stichtte de Vrijheidclub (een studentenorganisatie), en Georgische Studenten Voor Vrijheid. Hij runt daarnaast een boerenbedrijf en een wijngaard.

De gegevens:

Locatie: Huis de Beurs
A-Kerkhof Zuid Zijde 4 – 9711 JB Groningen – Tel: 050 – 31 20 333
Donderdag 7 maart 20.00 – 22.00 uur
Entree Gratis