FACEBOOK, er zijn daarvoor voor- en tegenstanders. Een feit is dat het wel een groot communicatiemiddel geworden is. Ook veel libertariërs maken er gebruik van. Ook de Vrijspreker heeft al enkele weken een account omdat we elk mogelijk middel de Vrijheid terug te winnen, willen gebruiken.

Facebook-gebruiker, hoe kunt u de Vrijspreker bij uw vrienden en bekenden beter bekend maken? Sturen van artikelen? Vragen of ze artikelen “liken”?
Hoeverdubbelen we de bijna 700 “likers”?

2 REACTIES

  1. Ik deel artikelen van Vrijspreker.nl met mijn Facebook-, Twitter- en Google+ vrienden.
    Het lijkt mij logisch dat er een thuisbasis is nl. Vrijspreker.nl waar de geïnteresseerde alles kan vinden.
    Via andere sociale media kan dan doorverwezen worden naar interessante artikelen. En andersom. Vrijspreker.nl kan dus ook posten en doorverwijzen via een Twitter-, Facebook-, Google+ en wellicht een youtube-account.
    Bij de laatste vind je beeld en geluid geplaatst in de context.

Comments are closed.