ESFLVan 8 tot 10 maart organiseert European Students For Liberty haar tweede conferentie. ESFL is een non-profit vereniging van en voor libertarische studenten. SFL werd opgestart in 2008 in de VS en kende een snelle, wereldwijde groei. In 2011 ging de Europese tak van start. De organisatie ondersteunt studenten en studentenverenigingen die klassiek liberale ideeën onderschrijven door middel van gratis boeken, online seminaries, conferenties, netwerkmogelijkheden, enz. Meer over de werking van European Students For Liberty: http://studentsforliberty.org/europe/

Van 8 tot 10 maart plant ESFL een Europese conferentie in Leuven waarop meer dan 300 studenten en jongeren verwacht worden voor een weekend vol lezingen en sociale activiteiten. De inschrijving bedraagt slechts 40 euro voor studenten en 55 euro voor niet-studenten. Hierin inbegrepen zijn: alle lezingen, alle maaltijden van vrijdagavond tot zondagmiddag, gratis boeken, sociale activiteiten en veel meer!

De sprekers zijn onder meer:

John Chisholm: “Unleash Your Inner Company”
Carrie Lukas: “Why Women benefit from Limited Government”
Tom G. Palmer: “Why we fight for Liberty, Peace and Justice”
Stephen Davies: “The History and Future of Liberty in Europe”
James Turk: “The Link between Liberty and Sound Money”

Naast de lezingen is er gelegenheid om kennis te maken met libertarische organisaties. Het is bovendien een uitgelezen kans om gelijkgezinde jongeren uit gans Europa te ontmoeten!

Inschrijven is nog mogelijk tot 5 maart. Voor meer informatie:
https://studentsforliberty.org/event/2013-european-students-for-liberty-conference/

 Heb je vragen? Contacteer Nick Roskams: nroskams@studentsforliberty.org 

 

1 REACTIE

Comments are closed.