democratie voorbijOp dinsdag 19 februari zal de Libertarische Partij Amsterdam zijn eerste maandelijkse ‘cafe Bastiat’ houden. Dit zal elke derde dinsdag van de maand plaatsvinden in eetcafe De Bekeerde Suster aan de Nieuwmarkt. Aanvang 20 uur.

 

Cafe Bastiat zal een wisselende invulling hebben. Een lezing, debat, forum, borrel of anderszins. Een ieders input en feedback is daarbij welkom.

Frank Karsten, mede-auteur van het boek De Democratie Voorbij en oprichter van de website Meervrijheid, zal de aftrap geven met een lezing over democratie (zie flyer); Democratie wordt algemeen beschouwd als het beste politieke systeem, het toppunt van beschaving, de oplossing voor al onze maatschappelijke problemen, een idee dat in de hele wereld ingang moet vinden.

demo voorbij

Ten onrechte. Deze lezing zal inzicht geven waarom democratie niet leidt tot solidariteit, welvaart en vrijheid maar tot onvrede, verspilling en een tirannieke overheid. Wat dan een beter systeem(en) zal zijn, zal zeker aan de orde komen.