BELGIUM-EU-SUMMIT-FINANCE-PUBLIC-DEBTTweede Kamer verwerpt motie Wilders. In de motie roept de PVV premier Rutte op het Torentje te verlaten en zich te melden als medewerker van EU-president Herman van Rompuy..
Omdat Wilders een hoofdelijke stemming eiste, moesten Kamerleden die al lang voor afloop van de vergadering naar huis waren, worden teruggeroepen.

 

Raar dat de motie met 128 stemmen tegen 14 (PVV-leden) werd verworpen.
Mark Rutte IS immers al lang de medewerker van Herman van Rompuy!

Het NOS bericht:  http://nos.nl/artikel/479196-kamer-verwerpt-pvvmotie.html

8 REACTIES

 1. Van Rompuy heeft nog nooit zo een hecht schoothondje gehad als onze Mark Rutte , de kamer had met meerderheid voor de motie kunnen stemmen en pas dan is Mark happy , weggescholen achter de grootste demagoog van de EU komt hij tot wasdom , graaien tot het niet meer gaat zijn de VVD en Mark de grootste in .

  Waar zou hij dat nu het beste kunnen etaleren , juist ja , bij zijn eurofielen in de EU .

 2. Noem het maar rustig Dictators:

  Kan op Nu.NL mijn mening ook al niet meer kwijt dus heb ze deze mail gestuurd:

  Beste redactie van NU.NL,
  Ik geloof niet in Europa. Ik vind de EU een zaak van landverraad. En met mij velen anderen!

  Ik ben ook van MENING dat als de EU op een dag instort. En dat gaat gebeuren. De mensen die verantwoordelijk zijn voor dat landverraad berecht zullen worden. (De opinie zal zich dan snel tegen hen keren)

  In een dictatuur komt immers altijd verzet.

  Maar dit is een MENING, en in dit land hebben wij “OFFICIEEL” vrijheid van meningsuiting.

  Ik bedreig niemand met mijn mening, ik ben van mening dat het met of zonder mij gewoon zo zal uitpakken. In een echte democratie is een MENING geen gevaar.

  Het gevaar voor sommige mensen is dat veel mensen mijn MENING delen. Zit er soms een kern van waarheid in??

  Dat ik steeds word geband, omdat ik deze MENING heb, is niet eerlijk.

  Ik houd mij namelijk EXACT aan de regels van uw forum.

  Wellicht moet u in de regels vermelden dat mensen die de MENING hebben dat de EU Richting dictatuur gaat. (En dat zijn zelfs mensen in het Engelse parlement) Bij u niet welkom zijn. Dan is het meteen duidelijk aan welke kant u staat!

  Het is een teken dat u inplaats van ONAFHANKELIJKE journalistiek bedrijft, bepaalde meningen ONDERDRUKT.

  Hiermede bent u een gereedschap geworden van deze EU dictatuur. Blijkens uw gedrag.

  Want als het allemaal niet waar was, had u van mijn MENING niets te vrezen.

  Ik verzoek u dan ook mijn BAN onmiddelijke ongedaan te maken. Wie weet waar deze E-mail anders ooit op duikt?!

  Wellicht in een rechtzaak tegen collaborateurs, die er in de toekomst vast en zeker zal komen. Maar dat is mijn MENING.

  Hoogachtend,

  Uncle X

Comments are closed.