avatar MMAPHet Libertarisch Centrum organiseert op 13 april aanstaande een seminar met als centraal thema hoe u zich kunt beschermen tegen de huidige (en volgende ?) schuldencrisis.

Het seminar wordt gehouden in Nieuwegein en zal op zaterdagmiddag 13 april plaatsvinden. Het Libertarisch Centrum is momenteel achter de schermen volop bezig met de details van de organisatie en het benaderen van de sprekers, maar we kunnen u alvast melden dat dit zeer de moeite waard gaat worden. En niet alleen de moeite voor mensen met een bovengemiddeld vermogen, maar zeker ook voor mensen met een kleinere beurs.

Details zult u hier de komende weken kunnen lezen, we zullen hier de vier sprekers die hun medewerking al hebben aangegeven één voor één kort aan u voorstellen. Ook de wijze van voorinschrijving zal hier bekend gemaakt worden. Er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar, dus houd deze site in de gaten. Enne…, houd de datum 13 april alvast vrij in uw agenda. Dit kan een heel belangrijke zaterdagmiddag in uw leven worden.

Wordt vervolgd.

6 REACTIES

 1. @Hub Jongen [2]:

  Het uit de natuur halen van voedsel (maar ook brandhout) is in Nederland verboden. De meeste boswachters zullen het door de vingers zien, maar een zakje paddestoelen voor de soep of een emmer bessen voor de jam mag officieel niet. Slechts het voedsel voor het moment is toegestaan.

  Op het “illegaal” bejagen van dieren staan boete’s van ik dacht €2400,- per dier. Dit omdat stropen als economisch delict wordt gezien.

  Nu kan ik hier nuttige tips geven, maar er is al een internet pagina van een vrijbuiter die vol met nuttige informatie staat. Bovendien staat er veel meer informatie dan ik in een paar artikelen zou kunnen schrijven. http://www.prepare-and-survive.nl/

 2. @Primitieveling [1]: Erg leuk, maar onhaalbaar. Als wij met 17 miljoen Nederlanders in dit kleine gebied elke dag op wild-voedsel jacht gaan. Dus zijn er wellicht een paar minder primitievelingen die wél een klein (of groot) vermogen hebben of die hun huidige verdiende centen veilig willen stellen voor hun pensioen. Voor díe mensen is dit seminar prima geschikt. Jammer dat u er niet bij zult zijn, maar als u geheel zonder geld kunt leven, is dat dan ook inderdaad niet nodig.

 3. @Hub Jongen [2]:
  Als je een schep heen-en-weer beweegt in de grond komen de eiwitten zó omhoog. (regenwormen)
  24 uurtjes laten laten spoelen in water, bakken met een net gelegd vogel-eitje wat je ergens gesnaaid hebt;
  Opbakken tot een overheerlijke wormen-omelet.
  Eet-smakelijk!
  .
  Overigens ben ik van mening dat je zolang het nog geen crisis is je beter conform het N.A.P. veganistisch kan eten.

  Adamus [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Blokletter [5]:

  Waar haalt u het bakvet en vuur vandaan? Tegels lichten? Noodpakketje van ter Horst aanspreken? Zal de overheid het zo ver laten komen? 😉

Comments are closed.