Person_Obama_Schiet-geweerWie krijgt in de EU de macht EU-burgers te doden zonder een juridisch proces? De macht om te doden buiten de rechtspraak en een proces om! Antwoorden op die vraag kwamen neer op: “Onzin,  dat kan in de EU (=Nederland) nooit gebeuren.”

Maar dat zeiden enkele van mijn Amerikaanse vrienden kortgeleden ook nog, en nu heeft Obama wel het juridische recht daartoe!

En als dat in het “vrije”(???) Amerika gebeurt, hoelang duurt het dan eer het in Europa ook is? Met alle pseudo-rationele-morele-juridische smoesjes?
Met dit recht om mensen te doden zijn we op een ZEER  gevaarlijk terrein!

Dat executeren zonder proces zal voor een groot deel plaats vinden met onbemande vliegtuigjes, de zgn. DRONES.

Uitgebreider in artikel in ZeroHedege: “The White House is “Judge, Jury and Executioner” dat stelt dat met deze nieuwe regels de “scheiding van machten”ophoudt te bestaan en dat de club van Obama nu het recht claimt om aan te klagen, te (ver)oordelen en te executeren. Bush en Obama zetten daardoor de klok 800 jaar terug, tot voor het Magna Carta.
Wat kunnen Nederlanders doen om dat hier te voorkomen?

Begin ondertussen met dit feit aan zoveel mogelijk mensen te vertellen en te waarschuwen.
———————————
ik verdenk onderstaande foto overigens van gemanipuleerd te zijn!! Hij lijkt te veel op de foto aan begin artikeltje.

Hieronder ook nog een link naar stukje discussie over deze gevaarlijke stap.

http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2013/02/07/Brennan-Killing-Americans-Without-Due-Process-Not-Because-of-What-They-Did-But-What-They%20Might%20Do

Person_Obama_schiet-drone

14 REACTIES

 1. mmmhmmm.
  We worden zo langzamerhand al vermoord. Niets nieuws onder de zon.
  Aan de andere kant scheelt het weer een DION pil!!

 2. Ook Obama heeft gezegd dat hij dat natuurlijk niet echt gaat doen, ofschoon hij het nu iedereen zou kunnen vermoorden wiens gezicht hem niet aanstaat.
  Tuurlijk niet. Hij zou anders toch een dictator zijn van de ergste soort?
  Maar wie zou het weten?
  IPV met drones, kun je het zo doen dat het een ongeluk lijkt, of een overval.
  Het is gewoon voor de bestwil van het volk en het land.
  En als het volk iets weigert dat in hun eigen bestwil is, moet je het gewoon dwingen. Net als de levertraan die we vroeger in onze kelen gemikt kregen.

 3. In Nederland is dat al lang gewoon. Zo is Defensie klokkenluider Fred Spijkers beschoten door militairen.

  De naam van een andere man is me ontschoten, maar die werd tijdens zijn strijd tegen Defensie doodgereden door een legertruck toen hij op een zebrapad wilde oversteken. Uiteraard deed de Koninklijke Marechaussee onderzoek en het zal je niet verbazen, ze kwamen tot de conclusie dat het een noodlottig ongeval was.

  Wijlen Pim Fortuijn vormde een bedreiging voor de politiek. Voor hem heeft men een huurmoordenaar (Volkert van de Graaf) ingehuurd om hem uit de weg te ruimen. Als die man straks vrij komt zal het me niet verbazen als hij met een zak geld en een andere naam verder leeft in de VSA.

  Het zonder proces executeren van personen die een gevaar vormen voor de heersende macht is iets van alle tijden.

 4. Politiek anno 2006: wie niet voor ons is tegen ons en dus gek.. en moet opgesloten worden in GGz kamp (justitie grootste inkoper sinds 2006) En wetenschappelijk bewezen,opgesloten worden in GGz kamp verkort de levensduur met 30 jaar.

 5. Sinds het verraad van Lissabon is het toegestaan demonstranten die economische schade veroorzaken (stakers, demonstranten die iets blokkeren) ter plekke af te schieten, zonder proces.
  Dat was destijds mijn belangrijkste reden om tegen de EU-grondwet te stemmen.

 6. Tja…ik zie deelnemers aan dit forum nog eens een (trein)reisje richting “de oost” maken.

  En ik denk dat het moment niet ver weg meer is.

  Er zullen mensen zijn die liever zullen sterven , dan zich te conformeren aan de “nieuwe orde” .

  Aldus Huxley ( in A brave New World ).

 7. Is een mensenleven in Amerika nog wat waard dan? En is een mensenleven überhaupt nog iets waard? Met zoveel zeikende mensen op deze planeet is de exclusiviteit van een mensleven er toch af. Er zijn zo ontiegelijk veel mensen op deze planeet dat de elite, de aankomende Nieuwe Wereld Orde er best wel een paar miljard mag afschieten. Ooit deed de elite aan drijfjachten als vertier, misschien zelfs bij hele zieke clubjes, met mensen, maar dat was rommelen in de marge. Dit is het echte werk waar de psychopaten helemaal op klaar kunnen komen en het levert nog miljarden op ook, het kan niet mooier.

  Man, man, man, we zijn toch rijp voor een WOIII, ik zelf begrijp niet helemaal waar het wachten op is. Andere, nog ziekere machtshebbers misschien?

  Kan wederom geen reactie plaatsen en verdwijnt weer als ’te’ in het handige spambakje???

  Raymond [12] reageerde op deze reactie.

 8. Waar kun je zo’n vliegtuigeje kopen, zou het graag willen uitproberen op Brussel en Den haag !! ha ha ha.
  oei brrrrrr foei!!

 9. @To be free [10]:

  Als we de Georgia guidestones mogen geloven , is dit zo ongeveer het masterplan.

  Misschien zou het maar slim zijn te beginnen met diegene die de grootste “footprint” hebben …n.l het blanke ras ?

  Dat zijn zo ver ik het kan overzien , sinds jaar en dag de grootste probleem veroorzakers.

  Raymond [13] reageerde op deze reactie.

 10. Als dit werkelijkheid wordt dan kweek je een voedingsbodem voor verzet via een guerilla-systeem en zullen burgers zich met alle wapens die voorhanden zijn verdedigen.
  Dit is een aanzet tot werelwijde opstand en vernietiging van elkaar compleet in strijd met de Universele Rechten van de Mens waarmee je dit kunt aanvechten en de verantwoordelijken kunt laten vervolgen en opsluiten. Alleen dat is de juiste weg, doe ze een proces aan!

Comments are closed.