EUvlagEen doorkijkje naar de wereld van onze poldermodel elite. Twee video’s over Alexander Rinnooy Kan. Tegenwoordig is Rinnooy Kan hoogleraar te Amsterdam. Van 2006 tot 2012 was hij kroonlid/ voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, de SER. Daar weer voor was hij de voorman van de werkgeversorganisatie VNO en bestuurslid van de ING. Meneer Rinnooy Kan was op de Bilderberg Conferentie van 2010 in Sitges (Spanje) en is lid van de Trilateral Commission in Den Haag, 2011.

Rinnooy Kan over de Bilderberg conferentie:

Rinnooy Kan over de ofers die men dient te brengen voor de EU.

met dank aan we are change Rotterdam

2 REACTIES

  1. Allemaal offers brengen. Bij een offer dien je een “lage waarde” ten koste van een “hoge waarde”. Niet je geld uitgeven aan zaken die je veel waard zijn,maar aan dingen die mensen als ARK je aanpraten.

  2. Gun die mensen toch hun vrijheid van associatie, al die samenzweringstheorieën zijn alleen maar van dat linkse gezwets waar China en Noord-Korea nog altijd buiten schot zijn gebleven. Van dat linkse gezwets waar overheden nooit fouten maken en juist hun werk zéér goed weten te doen. Daarom geloof ik er juist niet in. 🙂
    De samenzweringstheoristen zijn ook niet eensluidend: zijn ze nou wél op de maan geland (en alien foto’s genomen etc) of zijn ze nou niet op de maan geland?

Comments are closed.